1

VSE VELJAJO PRED KORITOM

Večerja Rolls

Projeffreyw / Flickr Creative Commons

Večerni zvitki, polmesecji, koruzni kruh – med zahodno praznično praznično praznovanje ni kruha.

2

VAŠA TURČIJA JE DIMIRANA ALI PRIŽENA

Ocvrt Turkey

Jinx! / Flickr Creative Commons

Pečenje je vse dobro in dobro, vendar ljudje na Srednjem zahodu so radi vzeli stvari v zarezo. Vsi tisti video posnetkov epskih požarov iz globoko ocvrtih puranov, ki so bili prekleti, večina jih je iz Srednjega zahoda. In ker je regija znana po svojem žaru, zlasti v svojem domačem kraju Kansas City, ni presenetljivo, da bi Midwesterners želeli, da bi svoje kadilce izločili za največji dnevni dan v letu. Torej, če kuhate vašo ptico nizko in počasno ali pa hitro brcite, puranje na Srednjem zahodu je vsekakor dolgočasno.

3

TURČIJA NI SAMO MESO NA TABELI

sliko

Prijavljen s št. 2 svinčnikom

Turčija je odlična, vendar se sprijaznimo s tem, da ni najlažje mesa, da bi dobili prav. Zato Midwesterners zavarujejo svoje stave s tem, da pestijo tudi pršut in kvas. Obstaja veliko Thanksgivings, kjer se še nisem dotaknil purane v prid moje babice. Zdaj ne rečem, da bi se vsi morali odpovedati veliki ptici v celoti, vendar bodimo pošteni, za ljudi v osrčju, eno meso nikoli ni dovolj.

4

NI VEDNO, KAKO POZIVATI VSAKO ODLIČNO STRANSKO DISH

skledo of stuffing

E. Jane Armstrong / Jupiterimages

Medtem ko tehnično polnjenje gredo v notranjost ptice, oblačila pa se kuhajo in strežejo na strani, dejansko obstaja regionalna razlika v tem, kar se imenuje bled, lepa stran. Tradicionalno, northerners pokličejo posodo “oblačila” in južniki ga imenujejo “polnjenje”, ne glede na pripravo. Ker Midwesterners dobesedno ujamejo na sredini, je to brezplačno za vse, kar ljudje jo bodo klicali. Mi ne skrbi, kaj se imenuje, dokler je okusno.

5

Vedno je “salata” za zelenjavo / kosmiče /

Rožmarin Salad

Julep67 / Flickr Creative Commons

Slabo povezana z najbolj Googovo hrano Thanksgiving, Frog Eye Salad, ta solata nima imena, za katerega vemo, vendar je na vsakem središču Zahodnega zahvata brez izjem. Običajno vključuje nekaj kombinacije Jell-O, sadja (maraschino češnje so precej zahteve) in Cool Whip. Ni rhyme ali razloga, zakaj ta jed celo obstaja, vendar si ne upaš določiti Midwestern mizo brez vaše različice.

6

VEČ KASEROLOV, KOT MOŽNOSTI IMA IMAJO

Zelena Bean Casserole with Fried Shallots

Johnny Miller

Srednji zahod je dežela ognjišča. Če ne kuhate s smetano ali kremo iz gobove juhe, je nekaj nedvomno nemogoče. To je res edini način, kako se zelenjava porabi za zahvalni dan sredi države. Zeleni fižol – združite s kremno juho in jih pokrijte s čebulo. Sladki krompir – vrtite v maslu in na vrhu z marmelade. Koruzno-dodamo mešanico koruznih kosov in veliko sira. Srednji zahod dokazuje, da se lahko katerikoli veggije, ki jih želijo vaše srce, potegniti v zahvalni zmagovalec.

7

DEVILI JAJČI NE VSE SEZONI

<str>Deviled jajca so odlična predjed na zabavah in ta recept je še posebej enostaven!</p><p><b>Recept: </b><b>Enostavno deviljena jaja</b></p><p>“title =” Enostavno deviljena jajca ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6ce75e1bc5_-_easy-deviled-eggs-recipe-ghk0412-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p></div></div><div class= Kate Sears

Vsak praznik mojega 31-ih let sem preživel na Midwestu. Nikoli ni bilo prazničnega obroka, kjer se devilska jajca niso pojavila, zahvalni dan pa ni nobena izjema. Prepričan sem, da je preostali del regije doživel podoben pojav.

8

NITI KRANJSKEGA SAUKA, ČE JE ZADRŽAN V DISCS

Konzerve Cranberry Sauce

Getty Images

Nisem niti vedel, da bi bila vaša brusnična omaka stvar, dokler se nisem preselila v New York in začela delati v hrani. Vsakič, ko sem videl, je bil iztisnjen iz pločevinke, narezan na plošče in razstrelil na majhno ploščo. Kdo je vedel, da bi lahko to storil z njim?