PREBERITE TUKAJ.

“Kaj naj prinesem?” To je vprašanje, o katerem vsi pravimo (in slišimo) veliko, toda to se konča danes. Ker vam bomo olajšali. Odgovor je vedno ugriz briketov brusnice. To je tisto, kar bi morali prinesti vsakemu prijatelju, da se zbere, in kaj bi morali ljudem povedati, da jih prinese.

Brusnica Brie Bites

Chelsea Lupkin

KUPITE ZDAJ: Nordic Ware Sheet Pan, 13 dolarjev; amazon.com.

Nikoli ne morete narobe s pečenim Briejem. Vedno je prvi, ki se (agresivno) uniči v razširjenosti aplikacije. Ljudje resno ne morejo sami kontrolirati, vendar ta recept povzroči, da je celotna situacija brieja manj stresna. Ni potrpežljivo čakati, medtem ko nekdo koplje (in koplje in koplje) za njihov pravičen delež. Mini ni samo srčkan, ampak bolje.

Brusnica Brie Bites

Chelsea Lupkin

Namesto luskavega peciva je vsak brie ugriz nameščen v polmesatnem testu, ki se puffs up kot butterna blazina. Na vrhu gre malček iz omake brusnice (celotna vrsta jagod), nekaj sesekljanih pekanov in malo rožmarina. To je super kremasto, malo pikantno in nekako oranžno; z drugimi besedami, to je AMAZING. Recept naredi 2 ducata, ki zveni veliko, upoštevajoč, kako hitro bodo šli (samo sekunde!), Boste morda želeli razmisliti o podvojitvi.

POVEZANI VIDEO:


PIN za poznejšo:

sliko

Prenesi šaljivo app danes.

Sledite Delish naprej Instagram.