Valentin's Day Conversation Hearts

Getty Images

Če želite obdržati BAE, se boste morda želeli izogniti kateremu koli od teh daril.

sliko

Emrah Turudu
Čudno oblikovana čokolada

Razumemo, želite dati svojo čokolado čokolado, vendar hočeš biti izvirna in razmišljati izven srčastega škatle. Naš predlog? Ne. Čudno oblikovana čokolada je kul, vendar je tako kul, da je vaš S.O. morda ne želijo, da bi ga uničili, tako da se zlagajo in nič ni slabše od sladkarij, ki jih ne morete jesti.

sliko

Rpsycho
Mešanice za peko

Mešanice peke se lahko zdijo kot dobre Valentine’s Day zdravljenje za svoje prijatelje, ampak zakaj bi darilo vse sestavine, da bi piškotke, in ne le dejansko darilo sveže pečeni piškotki je izven nas.

Strawberry M&Ms

M & M
Vreče sladkarij

Vreče sladkarij so način, kako iti v vrtec V-Day praznovanje ali noč v z vami, sami in nekateri Netflix, vendar zagotovo ne nekaj, kar bi morali dati nekoga, ki ga zanima.

Poceni vino

Vino je vsekakor cenjeno v vseh oblikah, vendar je poceni steklenica za vaš Valentine v osnovi žalitev (razen če je to nagrajeno). Na ta dan preskočite Chateau Diana in vam in vaši medu lepo steklenico, ki ne bo povzročila grozno mačka. Vino? Sexy. Mamica? Ni seksi.

sliko

Getty
Čokoladni izdelki za shranjevanje drog

Škatla s čokolado je klasična V-dnevna, vse o klasikah pa poskušamo pogledati preko izbire na lokalnem Walgreensu in izbrati nekaj z veliko manj sladkorja in veliko več razreda. V primeru, da se sprašujete, kaj naj dobim, tu je nekaj predlogov.

sliko

rhkamen
Užitno spodnje perilo

Mislim, da se vsi strinjamo, da je užitno spodnje perilo približno tako seksi kot tapioka, to je ne seksi. Ne samo, da se zdi, ehm, težko nositi, prav tako ni izdelan iz posebej navdušujočih sladkarij, zato res ne služi nobenemu namenu. Zdaj, če začnejo uživanje spodnjega perila iz slanine, se lahko ponovno premislimo.

Kremasto Fudge

Rita Maas
Fudge

Ne pogrnijte se narobe, saj je odlična izbira, vendar je tako enostavno, da bo zagotovo izgledalo, kot da ne poskušate, kar ne pomeni, da bi lahko z vašo dojenčkom dosegli nekaj točk na V-dnevu. Kakorkoli že, vsekakor bi morali z nekaterimi od teh receptov zagotovo zaslužiti svoj boo.

Valentin's Day Conversation Hearts

Getty Images
Pogovori Srca

V tretjem razredu so bila srčna pogovori lepa, ko so bili edini način, kako bi lahko razkrili, kako ste se počutili, ne da bi bili preveč nerodni. Toda zdaj smo odrasli in odrasli ne dajejo drugim odraslim bonbonom z okusom krede.

sliko

Bob Hammerstrom
Cherry Cordials

Potopitev češnje v čokoladi ne daje darila. Preskočite hromo zdravljenje, ki bi samo babica ljubezen in pomlad za nekatere čokolade pokritih jagod.