PREBERITE TUKAJ.

Če sledite Delish-u, veste, da smo ljubitelji ljubezni do izdelave sladoleda najlažji način do sedaj: metoda brez stiskanja. Lansko leto smo na tisoče bralcev zadeli na glavo z 90-letno nostalgijo z našim sladoledom Dunkaroos brez potopitve in razkrili našo padno mrzlico z bučnim no-churn.

sliko

Chelsea Lupkin

Naša najljubša počitnica v zimskem času je vroč kakav. Torej, ko naš direktor spletnega mesta, ki pogosto preživi konec tedna, ki se je v kuhinji pogovarjal, najde naslednjo genialno idejo, mi je poslal sliko vročih kokosovih paketov, ki so se mešali v navaden brez sladoleda z mini marshmallows, sem se odvrnil – kakšen briljanten izgovor jedo sladoled do poletja.

Ne vem točno, zakaj je to tako noro. Ali je vroč v kakavem okusu? Dejstvo, da je nekaj vročega spremenilo v nekaj hladnega? Ali je to samo, da se zdi tako napačno, vendar tako tako prav?

sliko

Chelsea Lupkin

Receptu smo ohranili zelo enostavno, le štiri sestavine: težka krema, sladkano kondenzirano mleko, vroči kakav v prahu in mini marshmallows. Slateno kondenzirano mleko naredi večino težkega dviganja, dodaja kremasto teksturo in sladek okus. Ampak to je vroča kakav, ki je resnična zvezda: To je zelo bogato, čokolada-y okus je popolnost. Oh, in mini marshmallows prevzamejo presenetljivo žvečilno teksturo, potem ko sedijo v zamrznitvi, tako da je tudi to.

sliko

Chelsea Lupkin

Sledite Delish na Instagramu.