Mehiška Fiesta za 6

Cinco de Mayo ni edina priložnost za praznovanje začinjenih, zemeljskih okusov Mehike. Spontano gostite tradicionalno večerjo mehiške Fieste z ognjeno koruzo in papriko Jack Quesadillas, kremno avokado salado, in, seveda, okusno Orange Flan.

Praznik jugovzhodne Azije

Pojdi vse ven za svojo naslednjo tematsko zabavo in zdravljenje vaše goste z najboljšo kuhinjo Jugovzhodna Azija je v ponudbi. Poskrbite za začinjene, posodobljene Azijske govedine, svežo tajsko solato in nebeško indonezijsko piščanec.

Večerja španske tapasice

Ne moreš priti v Madrid letos? Preizkusite tradicionalno špansko tapasovo večerjo s preprostimi in slastnimi školjkami in Chorizo ​​Paella ter začinjenim koktejjskim kozicam in oljkami. Prisežete, da jedo v eni izmed najlepših restavracij v Španiji.

Grške užitke

Grčija nam je dala veliko več kot pletene frizure in toge; Grki so ustvarili tudi res odlične jedi. Sestavite najboljšo Grčijo z našimi recepti grških veselja, ki vključujejo nežni, sočni Lamb Shish-Kebab, debela in topla grška limonska juha ter sladka, dišeča serija grškega Cimetova paksimadija (to je grška za piškote).

Vrtljiva francoska večerja

Eksperimentirajte s hrano la France z našo večerjo bogatih in okusnih ovčjih brenčk s kuskusom skupaj z listnato, živahno Braised Endive in okusnimi domačimi jagodami in kremami Meringues za sladico.

Noč v Provansi

Nekega dne boste lahko na francosko riviero speljali na muhe. Do takrat pustite, da bodo vaši okusni okusi uživali v navidezni večeri v prelepem Provansu s toasto divjega gobarja, krhkim zelenjavnim zelenicam in zeliščnimi krutoni ter tradicionalno, slanico Bouillabaisse.

Židovski-ameriški Priljubljeni

Tudi če ne poznate razlike med hanom in Hanukami, lahko še vedno uživate v nekaterih slastnih živilih judovske skupnosti. Jedi, kot so Sweet in Sour Brisket, Bubbe’s Latkes krompirja z domačimi jabolkami in okusna limona Ricotta Cheesecake za sladico so odličen način uživanja v tradicionalnih židovskih živilih.

Užurbana karibska večerja

Kot nekdo, ki ljubi kuhati in jesti, se vam ni sram, če ste rekli, da tisto, kar vas je najbolj navdušilo nad družinskimi počitnicami na Jamajki, ni bilo pesek ali prijazni domačini; to je bila neverjetna hrana. Ponovno ustvarite potovanje z verodostojnimi hrustljavim kokosom in kozamom Plantain s tropskim salsa, mehkim praženim sladkim sadnim zeljem in razkošnimi kruhovimi kruhovi z ananasom salsa.

Pikantna indijska večerna zabava

Zgrabi sari in vržite film Bollywood, medtem ko obravnavate svoje goste v verodostojno domačo indijsko kuhinjo. Vsakdo bo odšel na večerjo, od okusnih Curried Cheddar Puffs do pikantne Tandoori Chicken z žara Mango Chutney.

Okusi na Kubi

Otok Cuba je lahko znan po svojih cigarah, vendar je tudi svet dala nekaj okusne hrane. Sestavite tradicionalne jedi za večerjo z osvežujočim okusom Avokada, oranžne in rdeče čebule, hitro, okusno piščančjo ponudbo Picadillo in seveda avtentično mojito mojito.

Sredozemski obrok brez svinjskega mesa

Uživajte v brezplačni mediteranski večerji s krepkim paradižnikom in kovrčkom Tabbouleh, verodostojno izraelsko kuskusko solato in sladkimi sladicami iz sladke honey-limone Baklave.

Bolje kot pijačo Kitajske praznike

To je nekakšen slab znak, ko ti kitajski dostavni fant povabi na poročno zvezo svoje hčerke; Kdo ve, da ste blizu? Če je temu tako, obiščite nekaj svojih najljubših receptov za vzrejo doma, začenši z neženimi in slanimi petimi okusnimi jajčevci, zesty Broccoli in Yellow Pepper Sauté ter okusnimi azijskimi rezanci.

Vietnamski De-Lites

Zdrava zdravo ne bi smela pomeniti, da bi odstranili priljubljene etnične jedi. Spravite rutino v živo z našo zadovoljivo Vietnamsko rezano juho, sočno vijetnamsko-style kozico v hrustljavi skodelici solate in nekaj sladkih in zdravih limoninih Madeleines.

Prima Tex-Mex za podjetje

Tudi če niste Texan (in tega ne bomo držali proti vam), lahko še vedno uživate v najboljši državi Tex-Mex kuhinje. Naš meni je kot nalašč za kosilo ali večerjo in je prepričan, da vas in vaše goste zadovolji z osvežujočim krvnim oranžnim margaritamom, okusnim Quesadillasom s flanskim zrezkom, koruzo in pepremi ter vrsto kremastih sesalcev in salsas.