Hitra piščančja večerja za 4

Vaša družina ne potrebuje, da vsako noč ponoči kulinarično mojstrovino, vendar pa zagotovo pomaga, ko jih lahko kuhaš odlično hrano s tem preprostim jedilnim jedem hrustljave, piščančjega kajaka, žametno gladkega pirega sladkega krompirja in zdrave, mešana zelena solata.

Večinoma večerja

Ko imate omejen čas po delu, poskusite pripraviti te jedi za večerjo dan prej. Tukaj je slanica, počasi kuhana Coq au Vin, okusni krompirjevi zvitki in bogata torta torte iz čokolade. Ampak ne pozabite na svetlo, robustno Chicory in Endive Salad; enostavno izdelavo jedi, ki jo lahko hitro sestavite v manj kot 30 minutah.

Hitra in enostavna svinjska večerja

Odličen je ta hiter, enostaven večerni meni, v katerem je čudovit recept za prašičje odrezke in hruške v 10 minutah. Postrežemo te odrezke z našim okusnim vročim, puhastim rižem, sintédom špinačo, ki se je poljubil v limone, in pudingo vročega čokolade.

Južne nedeljske svečke

Ni vam treba nikamor blizu linije Mason-Dixon, da uživate v nebeški duhovni hrani na jugu. Naslednjo nedeljo poskusite s to preprosto večerjo, ki ima priljubljene priljubljenosti v južnem slogu, kot so zalivanje v ustih, razkošna nedelja Best Roast Beef, pripravljena z lahkimi piškoti Južnega sloga in čudovito limonsko-kokosovo torto.

Burger Night

Seveda so hamburgerje hitro in enostavno pripravljene, to pa ne pomeni, da morajo biti dolgočasni. Vary rutinsko večerjo “Burger Night” z žara, na žaru, na hrbtenici, hrustljav, domači American Frites in hladno, dekadentno Ice Cream Sundaes.

Preproste poletne večerje

Steamski poletni večeri niso čas za delo v vroči kuhinji. Preizkusite večerjo drugače z lahkimi, aromatičnimi piščančji četrti na žaru, ki so na voljo na topli mikrovalovni polenti z ostrimi limonami na žaru. Prepričajte se, da si prihranite prostor za rezino oslepega in tangastnega Tropical Sorbet Loaf.

Stres-Free Brunch za množico

Kuhanje za množico ni nikoli lahko, vendar bo naš brezskrbni meni Brunch zagotovo pripomogel k enostavnejši, ne pa tudi hitremu. Začnite z našim zadovoljevalnim še preprostim Bacon & Cheese Strata, okusnim sirupom Banana-Nut čez noč francoskim tostom, sladkim in barvitim nektarinom in Berry Saladom ter zabavno, brez maščob Orange-Brusnični Fizz pijačo.

Hitrejša večerja

Ko potrebujete okusno, zadovoljen obrok v naglici, je naša Fast Fall večerja meni je odlična rešitev. Težko je verjeti, vendar je ta meni mogoče narediti v približno 30 minutah. Oglejte si zvest, vlakno bogate Pinto Bean in Chicken Chili ter začinjene, domače Chili Corn Chips, ki jih bodo vsi uživali.

Potluck Pleasers

Kaj je s Potluck Dinners, ki sproži vašo konkurenčno kuhanje stran, da zadene svojo grdo glavo? Z našim menijem ognjenih kurih Oven-Fried Chicken s omako s petimi začimbami, neverjetno preprostim in okusnim mehiškim rižem, fižolom in klobasami ter čudovitimi sladicami, vključno s sladki in orehovimi pralinežnimi browniami, ne bo več vprašano, kdo vlada to večerjo.

Preprost italijanski obrok

Obstajajo grozne govorice, da je običajno težko pripraviti italijansko hrano. Tu smo, da bi razkrili to teorijo in ustvarili odličen obrok z vsemi vašimi priljubljenimi, ki jih lahko naredite v manj kot 30 minutah. Poskusite bogati okus Pasta e Piselli in pet minut bogatega in čokoladnega piškotka Quick Cannoli. Kuhajte, uživajte in še vedno imate dovolj časa za ogled epizode svojega najljubšega italijanskega filma.

Perfect Picnic

Kdaj ste nazadnje imeli piknik, ki ste ga uživali enako kot muhe? Mislili smo tako. Naslednjič poskusite najhitreje in enostavno pečeno piščanec z izbiro treh okusnih potapljaških omak, odlično piknikovo krompirjevo solato in sladke preproge, ki jih je enostavno narediti..

Soup n ‘Salad

Soup n ‘Salad je zaradi razloga postala pogosta beseda: to je odlična kombinacija. Preizkusite naše sodobno in okusno vzdušje ob priljubljenem kosilu in večerji z zadovoljivo grško steak solato, pikantno italijansko beli fižol in toplo, puhasto pecivo s sezamovo pšenico.

Datum nočne večerje za dve

Ko je to priložnost za romantičen, nepozaben obrok, pojdite na to preprosto in enostavno večerjo občutljive salame Frisee z Bacon-Shallot Vinaigrette, našim okusnim Filet Mignonom z Shallot-Red Winom in drznim kavčukom Cappuccino Soufflé za dva.

Večerna obleka za obleke

Nekatere noči so pravkar narejene za dostavljeno pico, drugi pa zahtevajo potovanje, ki je nekoliko dišeča. Ko se noč počuti kot sledi, pripravite našo dekadentno večerjo s testeninami, ki jo zadovolji, od “Nikoli nisem vedel, da bi Veggies lahko okusili to dobro” ocvrto cvetačo na piščančje fettuccine z gobami in kremo. Končajte obrok z popustljivimi čepičkami.