Tam je korenčka torta, potem pa je CARROT CAKE – vrsta sladice, ki se kaže, ker je skoraj preveč srčkan za jesti. Z okusnimi detajli, kot so korenje, izdelane iz jagodastih jagod, te privlačne barake s tematskimi palačami velikih čarovnic naredijo največ z nekaj bistvenimi izdelki McCormick, vključno z bogato vaniljo in svetlo barvo hrane.

Oglejte si več velikonočnih receptov iz McCormicka tukaj!

Donosi:

12

Skupni čas:

4

ure

30

min

Sestavine
1 c.
večnamenska moka
1 tsp.
McCormick Ground Cimet
1/2 žličke.
Soda bikarbona
1/2 žličke.
pecilni prašek
Pinch kosher sol
2
velika jajca, pretepena
1 tsp.
McCormick ekstrakt čiste vanilije
1 1/2 c.
razrezane korenje
1/3 c.
rjavi sladkor
1/3 c.
sladkor
1/4 c.
sesekljani pekani
1/3 c.
rastlinsko olje
Za polnjenje:
2
8-oz. blokira krem ​​sir, mehčajo
1/4 c.
kisla smetana
2/3 c.
sladkor
3
velika jajca
1 tsp.
McCormick ekstrakt čiste vanilije
1 tsp.
košer sol
Za Topping:
1 1/2 c.
bele čokoladne žetone
1 tsp.
kokosovo olje
McCormick Red barva hrane
McCormick rumena barvila za hrano
12
velike jagode
2 c.
stepena
2 c.
sesekljani pekani
Navodila
  1. Pečico segrejte na 350 ° in postavite 9 “-x-13” ponev s pergamentnim papirjem. V veliki skledi mucite skupaj moko, McCormick Ground Cimet, soda za pecivo, prašek za peko in sol do.
  2. V srednji posodi mešajte jajca, ekstrakt McCormick Pure Vanilla, korenje, sladkor, pecans in olje do kombinacije. Dodamo vlažne sestavine v suhe sestavine in premešamo, dokler jih ne združimo. Nalijte testo v pripravljeno posodo in pečemo, dokler se ne začne skorja na vrhu torte, 15 minut.
  3. Medtem, da polnjenje sira: v veliki skledi z roko mešalnik, premaga skupaj smetane, kislo smetano in sladkor do gladke. Dodajte jajca, vanilijo in sol in premrežite do kombinacije. Nalijte čez pečen pečen korenček in pecite, dokler se ne zlepi, približno 25 minut. Počakajte, da se ohladi, nato ohladite do čvrstega, vsaj 3 ure ali do nočitve.
  4. Medtem, naredite oranžno čokolado: v majhni skledi, mikrovalovne bele čokoladne čipke in kokosovo olje na visoki 1 minuti, mešanje vsakih 20 sekund, da odstranite kepe. Dodajte McCormickovo rdečo in rumeno barvo hrane, nato mešajte do kombinacije. Dodajte, dokler ne dosežete želene oranžne barve.
  5. Naredite korenje: postavite veliki pekač s pergamentnim papirjem. Vsako jagočo poškropite z rahlim kozarcem in se potopite v raztopljeni oranžni čokoladi, po potrebi ponovite plašč. Postavite na pripravljeno ploščo za pekač in v hladilniku do 15 minut.
  6. Ko se ohladi sira in se nastavi “korenje”, sesajte s sesekljano smetano in sesekljanim pekanom. Na vrh z “korenje” in rezino v palice pred služenjem.