Najboljše stvari v življenju so lahko svobodne, vendar druge najboljše stvari zagotovo niso. Dejansko so lahko precej draga. Praznovanja Le Creuseta bomo peli do konca časa (lončene lonci in ponve so priljubljeni naši uredniki), vendar bomo tudi prvi priznali, da blagovna znamka ni ravno denarnica. Žal, mi jih ne odvračamo – in tudi ne bi smeli biti. Tukaj je pet načinov za prihranek denarja, medtem ko potisnete francosko pečico Le Creuset s seznama želja.

Pojdite na potovanje.

Obstajajo Le Creuset Outlet Stores v 36 zveznih državah in se uresničujejo sanje Le Creuset-loverja. Morda boste morali voziti, da pridete do enega (mnogi se nahajajo izven večjih mest), vendar ko pridete, boste na poceni našli dobro zalogo litega železa in pečic. Če ste nervozni, da žrtvujete kakovost za ceno, ne bodite: diskontirani predmeti so verjetno samo v prekinjenih barvah ali imajo manjše napake – kot mehurček v sklenini – to ne bo vplivalo na vaše kuhanje.

Obiščite diskontne prodajalne.

TJ Maxx Maxxinistas nam je vztrajal: ne iščejo se samo za obleke Tibi in torbice Kate Spade; so si kupili čudovito poceni Le Creuset kose. Enako velja za podobne trgovine, kot so Marshalls in Torek jutro, popusti pa zaradi razlogov, zaradi katerih se cene drobnice prodajajo na prodajnih mestih: pečice so lanskoletne barve ali pa imajo majhne pomanjkljivosti, ki jih potrebujete. Ne boste vedno našli dovolj izbire – včasih sploh ne boste našli – vendar je vredno potovanja v kuhinjski oddelek, ko ste v teh trgovinah.

Obrnite nekoga drugega smetnjaka v svoj zaklad.

sliko

Joanne Levesque

Večletni zbiralci Le Creuset tout bolšji trgi in prodaja garažnih mest kot dobrih mest za pobiranje kosov, ki niso več potrebni. Nekateri superfani so celo našli popolnoma uporabne francoske pečice v smeti svojega soseda!

Pokliči svojo babico.

Da, resni smo. Če je Grams trda kuharica, je prijetna priložnost, da ima vsaj en Le Creuset košček, ki zbira prah v svoji omari. Blagovna znamka je znana po svoji življenjski dobi, ki prvotni lastnik zaščiti pred napakami (ne vključuje običajne obrabe).

Pridružite se spletni strani za pridobitev denarja.

sliko

The Washington Post

Če ne želite kompromisov pri majhnih napakah ali čudnih barvah (ta ogenj ne bo dokončal!), Boste morda morali plačati polno ceno. Pred nakupom se prijavite na spletno stran, ki bo denar vrnila v žep samo za nakup nekaj. Ebates ponuja 5 odstotkov denarja nazaj na nakupe LeCreuset.com, ShopAtHome pa vam ponuja do 6 odstotkov pri podjetju Macy’s in JC Penney.

Sledite Delish na Instagramu.