Veš, da je ta velika trgovina polna skrivnosti. Redditove arhive smo prebrali, da najdejo najboljša neznana dejstva o Costco od ljudi, ki to najbolje poznajo: sedanji in nekdanji zaposleni.

1. Ne preverjajo potrdil samo, da vas motijo.

Veliko zaposlenih, ki delajo na vratih, potrjujejo, da je število predmetov v vašem računu enako številko v vašem vozičku. Prav tako preverijo drage predmete, ki vam lahko koristijo enako kot Costco. Uporabnik programa Reddit jes3se je nekoč videl stranko, ki se je po naključju nagibala za 1.000 kosov namesto vrečke avokada (ključ je bil ena številka off). “Vsi se samo potegnejo in se premikajo naprej,” piše.

2. Pazite na kodo skrivnih cen.

sliko

RJ Sangosti

Govorice o strategiji oblikovanja cen družbe Costco se že vrsto let vrtijo, toda lani je izvršni direktor velikega prodajnega mesta končno potrdil, kaj se vsi sprašujejo: če se cena konča v 97, na primer 9,97 $, to pomeni, da je bil element označen. In če v kotu obstaja zvezdica, bolje ukrepajte hitro: Mala zvezda označuje, da so ti elementi zadnji na zalogi.

3. izdelke Kirkland Signature izdelujejo blagovne znamke, ki jih poznate in ljubite.

Izvršni direktor Costco Craig Jelinek je družbi Clark.com razkril, da akumulatorje KS proizvede Duracell, vendar prodajajo delček cene tistih, ki imajo Duracellovo ime na njih. Še več: uporabniki programa Reddit so namigirali, da je vodka KS destilirana iz istega vira vode in istih ljudi, ki jih uporablja Grey Goose.

4. Če ste slišali vzorec zaposleni, vam bodo dali več hrane.

sliko

Richard Cartwright

Obstaja strategija, uporabnik Reddit Kylebear (nekdanji član skupine Costco) pa mu je delil: »Vedno sem slišal starejše dame. Rekli so, da jih spominjam na svojega vnuka = ​​več hrane. Vem, da jim je dolgčas stati tam ves dan. Samo pogovorite se z njimi in vam bodo dali veliko. “

5. Ne, ne mislijo, da so njihova oblačila tudi trendi.

Ampak oni stojijo po njihovi kakovosti. Jelinek je priznal, da so hlače in majice večinoma impulzne. »Vaš namen ni bil, da prideš v Costco, da pogledaš oblačila,« je dejal Clark.com.

6. Lahko dobite dobesedno ničesar.

sliko

Francis Dean

Politika vračanja je hiperlenientna, zato so bili uslužbenci družbe Costco usposobljeni, da vrnejo tudi najbolj lahke predmete, kot je pol prazna steklenica vina ali rojstnodnevna torta z nekaj ugrizi. Na to, kar v resnici opozarjajo, so ponavljajoči se povratniki in dragi predmeti: “Če redno vračate drago pijačo, začnejo ujeti. Enako z elektroniko. Če kupujete nov prenosnik in ga vračate dan pred vrnitvijo politika je na dosledni podlagi, upoštevamo, “pravi Reddit uporabnik jes3se.

7. Njihovo sveže pečeno blago je enako kot zamrznjeno.

Po mnenju uporabnika Reddit 84wkm, Costco pije stvari, kot so piškotki in kruh, nato pa nekaj za pakiranje in zamrznitev. Zamrznjeni so veliko boljši rezultat: dobite 24 svežih za 7,99 dolarja, vendar za 34,99 dolarja dobite 180.

8. Ko so vrstice na igrišču za hrano dolge, je hrana sveža.

sliko

Francis Dean

To kaže, da prehitro prehajajo hrano in jo še hitreje kuhajo. “Ko so črte dolge, potem so kurosi dobri,” je dejal Reddit uporabnik Kylebear.

9. Najboljši čas za brezplačne vzorce je nedeljsko jutro.

Costco se odpre ob 10 uri, in uporabnik 4077 Reddit razkrije uro ali tako kasneje je najboljši čas za brezplačno hrano. “V nedeljo jutri pred cerkvijo izstopi. Veliko vzorcev in do trenutka, ko odhajam, se začne napolniti.”

Sledite Delish na Instagramu.