Ste se kdaj spraševali, kaj je potrebno, da dobite obliko Baywatch? (Povej mi, če ugotovite …) Čeprav se zdi nemogoče, igralka Baywatch Alexandra Daddario pravi, da gre za ravnovesje, ohranjanje stvari v perspektivi in ​​ne preveč obsesivno.

V nedavnem intervjuju z Ljudje, Daddario je rekla, da skrivnost njene svelte figure sploh ni skrivnost. Pravzaprav je rekla, da je vse v tem, da si jemljete naravno, kadarkoli je to mogoče, pijete veliko in veliko vode, in kar je najpomembnejše, saj vedo, kdaj naj vaše telo dajo kaj hoče.

Baywatch Horizontal 2

Slike iz založbe Baywatch / Facebook.

“Jedem tisto, kar imam rad, čeprav vem, da včasih ni idealen,” je dejal Daddario. “Morate dovoliti, da goljufaš. ​​Vem, če imam ponoči nekaj sladoleda, ne bo negativno vplivala na mene. Uživajte v svojem življenju!”

Za Daddario, goljufanje pomeni odvrniti od svoje običajne linije zdravih maščob in dobro deljenih, večinoma naravnih obrokov. Običajno to pomeni omade za sadje in veggie za zajtrk, cappuccino mandljevega mleka, acej in zemeljsko gladko ter kokosovo vodo za kosilo in mesne kroglice puran za popoldansko popoldansko prigrizek. Ko se dinnertime vrti okoli, Daddario potopi v jedi, kot so avokado tacos, in kvinoa sklede napolnjene z jalapeños, zelje, ulica koruza, zelje, piščanca, salsa in sveže limetin sok. In kot pozorna, ker je njena njena prehrana, se zdi, da je sladica skoraj vedno na meniju. Rice Dream Mint Rožnati čip Zamrznjeni sladica, lepa pripravljenost za sladoled, je njena ideja.

Baywatch Horizontal 1

Slika Avtor: Baywatch / Facebook

Celotna širina teče približno 2700 kalorij lepo, okroglo številko za reševalca, ki preživi dneve, ki teče skozi pesek, patruljirajo zaliv in rešujejo življenja. Ali vsaj, igranje na televiziji.

Sledite Delish na Instagramu.