Občutek, ki ga dobite pri nalivanju vprašljivih tekočin v čokoladno vodo: to je eden tistih pojavov, ki bi morali imeti neposreden prevod ene besede v nemščini ali danščini, vendar je zaenkrat združiti angleške imenike in glagole . Ko jo doživite, ga boste poznali – mešanico navdušenja, odkritja in sramu. Tudi vi boš iskal dušo: kaj me je pripeljalo sem? (To.) Delam nekaj zelo pomembnega. (Verjetno ne.) Ali bodo ljudje tako ali tako? (To je upanje.) In tako je šlo po poti hacking čokoladne fontane.

sliko

Jonathan Boulton

Če so nekateri geniji šli skozi težave odkrivanja načina, da bi se raztopljeni plastični sloji raztopili s taljenimi čokoladami, moramo počastiti svoje delo tako, da vidimo, kaj drugega lahko naredimo. Pred enim mesecem smo osvojili ranč, vendar sem vedel, da je bilo več. To je tisto, kar me je pripeljalo do hišne blagajne v trgovini Gristedes v Midtown Manhattanu. Brez apatične Vam lahko pomagam najti nekaj?-bi mi lahko pomagali. Zgrabil sem vse viskozne, na katere bi si mislil na trgu: karamel, ketchup, queso, arašidovo maslo, javorjev sirup.

Dovolite mi, da razčistim, kar sem se naučil, tako da vaša fontana teče tako svobodno, kot se bo vaš duh pokazal svojim prijateljem na mojo mojstrovino.

QUESO

Resne ljubitelje Tex-Mexja povsod verjetno vržejo oči, vendar nimam nič proti jarred queso. Problem pri uporabi tega, je, da je večina obremenjenih s koščki popra in čebule. Uhajali se bodo v vodnjak, in dan boš poškodoval. Prihranite si glavobol in poiščite gladko različico ali pa kupite nekaj blokov Velveete in jih raztopite na stovetopu (pri čemer dodate mleko, da ga zlomite).

sliko

John Komar

KETCHUP

Opozorilo: Prepričajte se, da so vsi v vaši navzočnosti navdušeni nad stvarmi. Nekaj ​​mojih sodelavcev ni, kar sem se naučil, ko so prestrašili vonj kisa, ki je prežet v pisarni. Eden je celo izvlekel masko za obraz. Prav tako boste želeli pretresati steklenice, preden jih odložite v vodnjak. Še ena stvar, ki sem se naučila v tem krogu, je, da je znanstveno dokazano, da je ketchup bolj odporen. Za pomoč lahko dodate tudi malo vode ali kisa.

sliko

Jonathan Boulton

JAVORJEV SIRUP

Da ne porabite več sto dolarjev za majhne stekleničke razreda A – ker jih boste potrebovali veliko – pojdite tukaj generično. Nihče ne bo opazil, ko bodo v ustih zbrali sirupne vaflje in ocvrto piščanco.

sliko

John Komar

ARAŠIDOVO MASLO

Bil sem sesalec in kupil tržno ponudbo Reesejevega arašidnega masla za sladoled. Do. Ne. Do. To. Stekleničke stanejo toliko kot redni kozarec maslo iz arašidov (če ne več) in vsebujejo polovico količine dobrih stvari. Samo kupite kozarce, nekaj posušite v veliki skledi in jih mikrovalovno pečite približno minuto. Ker se arašidovo maslo postane vroče, se bo dovolj raztolkalo, da teče skozi vodnjak.

sliko

John Komar

CARAMEL

Pojdi na vrsto, ki prihaja v stiskalnica steklenice, ne glupi karamel kupite v kozarcih.

sliko

John Komar

Sledite Delish na Instagramu.