Nisem kuhar v Delishu. Nekajkrat, ko sem bil v preskusni kuhinji, je bilo, da bi resno preprosto postavili predmete, ki so večinoma sestavljeni iz pripravljenih živil, kot je ta čipski sir ali ta pogrebni krompir. Torej, kot samostojna kraljica priročnega kuhanja, vedno iščem načine za izrezovanje kuhalnih vogalov, zato je mešana solatna mešanica očitno darilo od zgoraj.

Ne, ne želim se pranjem, rezanju, rezanju in opravljanju vseh drugih vrst ročnega dela samo za jesti solata. Vendar pa vedno obstaja opozorilo, ko uporabljate pripravljeno hrano in vrečkaste solate ni nobena izjema. Prepoznan sem, ker ne uporabljam celotne vreče in pustim, da večina zelenic izgublja. Torej, ko sem videl ta genij trik na našem prijateljici Instagramu Marie Sabi, nisem preveč ponosen, da je moja čeljust nekoliko padla.

Oglejte si to objavo v Instagramu

�� Kuhinjski kramp �� Ko se vrnete domov z vrečami, odrežite vrečko in vstavite papirnato brisačo. Papirnata brisačica absorbira vlago in ohrani svežo zelenjavo dlje

Objava, ki jo je delila Marie Saba (@mariesaba)

Torej. Freaking. Preprosto. ZAKAJ nihče mi tega še ni povedal? Ko sem se opomogla, ker sem se počutila neverjetno neumna, ker tega nisem mislila sami, sem vedel, da moram dati rekvizite, kjer so bili rekviziti. Samo dodajte papirnato brisačo in vsa ta nadvoreča vlaga, ki uniči vašo svežo solato, se absorbira-voila-lahko uživate v vrečki z zelenico za veliko dlje. Vse, kar še olajša, da pojedem solato, si zasluži priznanje. Torej, Marie Saba, moja lenoba (in moje zdravje) se vam zahvaljujem.

Sledite Delish na Instagramu.