Nakupovanje v trgovinah je lahko resna težavnost in z dolgimi vrsticami in udobjem dostave živil v teh dneh mnogi ljudje raje oddajo naročilo na spletu kot glavo v svoj lokalni supermarket. Vzorci v trgovini in zabavni znaki blagovne znamke lahko pripomorejo k bolj prijetni izkušnji, vendar je prijetna vzdušje in lepa okoliščina veliko bolj verjetno, da nas bodo privabili v prehode, in nekatere lokacije trgovin po vsej državi so resnično to ugotovile. Ne glede na to, ali se nahajajo v zgodovinskih zgradbah ali skrbno načrtovane z izkušnjami kupcev, je teh 10 supermarketov vredno potovanja. Heck, obiskali bomo tudi brez vpisa v trgovino!

1. Tržnica Bi-Rite – San Fransisco, CA

Domačini so se zbrali v to trgovino z živili v misijskem okrožju, odkar so se prvič odprli v 40-ih letih in s takšno Instagram-vredno fasado ne bodo upočasnili. Kupci lahko brskajo po impresivnem izboru lokalnih proizvodov in občudujejo starševski, art deco občutek kraja. Prvotni neonski znak še vedno zasveti zunaj, podcenjeni kul s svojimi notranjosti pa je na števcu sira in sira, pa tudi v uber priljubljenem sladolednem števcu, ki služi majhnim serijam originalnih okusov trgovine.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Hej, San Francisco! Vadite na @biritesf na Divisadero TODAY od 4: 30-7: 30 za vzorčenje trajnostnih, sledljivih morskih sadežev iz Salty Girl in klepetajte z Norahom (soustanoviteljic) o vaših najljubših morskih sadežih! #sustainableseafood #biritesf #seafood #bayarea #bayareaeats #samples #sanfrancisco #healthyfood

Post delijo Salty Girl Seafood (@saltygirlseafood) on

2. Heinen’s Downtown – Cleveland, OH

Ta družinska trgovina s sedežem v Warrensville Heightsu, OH, je v lasti dvojčkov Jeff in Tom Heinen, vendar je nova lokacija v centru Clevelanda povzročila navdušenje po državi v letu 2015. Trgovino s 27.000 kvadratnimi čevlji je odprlo v zgodovinskem mestu Cleveland Trust Building (ki ga je zasnoval isti arhitekt kot New York Stock Exchange) po 10 milijonov dolarjev v obnovah. Osrednja rotunda je osvetlitev, ki jo obkrožajo furali, ki prikazujejo naselje srednjega zahoda in so okronani s krasno barvno stekleno kupolo.

3. Wegmans – Pittsford, NY

Seveda so pekarna v skladišču in zvezdni blagovni znamki blagovne znamke del razloga, zakaj je Wegmans pred kratkim glasoval za najboljšo prodajalno v Ameriki, vendar je prijetna atmosfera v vodilni trgovini verižne verige dovolj, da ustavi vsakega kupca v svojih poteh. Za prebivalce vzhodne obale je potovanje v Wegmans skoraj cerkveno podobno doživetje – in s svežim suši, pultom in picerijo postane ta ogromna lokacija zagotovo kraljevska. Ne zamudite impresivnih počitniških okraskov, ki poskrbijo za prostor še bolj.

Wegmans Flagship Store in Pittsford, New York

Flickr Creative Commons / Matt DeTurck

4. Papa Joe’s Gourmet Market – Birmingham, MI

Krasen prikaz svežih pridelkov, mesa in sirov v tej trgovini v Michiganu postane občutek, da nakupujete na vrhunskem evropskem trgu. Izjemna lokacija v Birminghamu (predmestje v metropolitanskem mestu Detroit) je brezhibno čista, z visokimi stropi in privlačnimi razsvetljavi. Kupci, ki ne morejo dobiti dovolj prostora, lahko večerjate v Bistro Joes, novi restavraciji v trgovini v mezzanini, ali pa pijete v vinski bar, kjer lahko kupci okusijo vino, ki ga izbere lastnik sommelierja.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Citrazacijsko. #eatmorecolor #citrus #behealthybehappy @papajoesgourmetmarket

Objava, ki jo je delil Papa Joe’s Gourmet Market (@papajoesgourmetmarket)

5. Celoten trg hrane – San Jose, CA

Še vedno moramo naleteti na vso hrano, ki s svojo navdušenostjo ne povzroča našega notranjega žganja, vendar je lokacija Silicon Valley na The Alameda na drugem nivoju v celoti. Slika vse, kar imate radi o verigi, in dodajte v zabavnih pop-uh barvah, kul design, dotaknite se na več ravneh pivovarne in na prostem sedežu! Mission Creek Pivovarni Co je povezan s trgovino, tako da lahko zgrabi obrtno pivo ali dve, potem ko zberete vse vaše ekološke dobrote.

Celo Foods San Jose

Cela hrana

6. Kmetija Wilson – Lexington, MA

Če ste se kdaj počutili, da je vaš lokalni supermarket bolj podoben bolnišnici – vse fluorescentne svetilke in brezhibno organizirane prehode – kot kraj, kjer bi morali pobirati večerne sestavine, je ta trg Massachusetts popoln protistrup. Kmetija s 33 hektarji v Lexingtonu ponuja sveže pridelke, ki se na prostem na prostem odprejo na prostem. Kupci se spustijo pod čudovitimi lesenimi žarki v recikliranem lesenem objektu, ki pridelujejo sadje, veggije, meso, morske sadeže, siri in pripravljeno hrano.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ni več kmetije na mizi kot @wilsonfarm. Velika izbira sadja in zelenjave po ceni, ki je cenejša od verige “Healthy Supermarket”. #MacroLife #cffhook #CrossFitFlorian

Objava, ki jo je posredoval CrossFit Florian (@ crossfit_florian)

7. Tržnica novih časov – Portland, OR

Ti zasebni trgovini na pacifiškem severozahodu so lokalni priljubljeni za njihovo vračanje v sosedstvu. S sedežem v Portlandu veriga prodaja priljubljene blagovne znamke in organske izdelke malih proizvajalcev. Razširili sta se v Washington in Severno Kalifornijo, vendar je najbolj impresivna lokacija v soseščini Woodstock v Portlandu, kjer je trg na vrhu strehe na strehi. Zunaj nakupovanja lahko iztiskate eno od piva izvlečenega na dotik, vzamete v živo glasbo in uživate v drugih zabavnih prireditvah!

Oglejte si to objavo v Instagramu

To je #rooftop @newseasonsmarket #grocery #store. Presenečen sem. #Pdx #portland

Objava, ki so jo delili Jeremy O’Neal, MS, RDN, LD (@ dietitiandaddy)

8. Tržnica šljiva – Chicago, IL

Cenovno živil je vredno, ko supermarket izgleda to dobro. Elegantna zasnova Plum Marketa, specialne verige v Michiganu in Illinoisu, je dovolj, da privlači nekoga, vendar pazite, verjetno boste odšli, ko ste padli vsaj 50 dolarjev. Pokažite javo s strani Intelligentsia CoffeeBar in potujte po prehodih, ki brskajo po skrbno pregledanem blagu. Prekrasen lesen WineBar dnevno ponuja vsakodnevne degustacije kupcem, ob večerih pa dodaja prefinjeno vibriranje.

9. Osrednji trg – San Antonio, TX

Če ne najdete to, kar iščete pri trgovcih mama in popa v Teksasu, je ta gurmanski trg pravi kraj. Lokacija San Antonio se je odprla v pretvorjeni H-E-B trgovini na Broadwayu in se ponaša s kulinarično zasnovo, s katero lahko preizkusite izbor posebnih predmetov, kot so hladni sokovi in ​​težko najti mehiške sestavine. Ne pozabite raziskati kuhinje s polnim delovnim časom, poleg tega pa kuhanje in vinske razrede, ki so na voljo na licu mesta.

Oglejte si to objavo v Instagramu

#alebrijes

Objava, ki jo delijo oldgrimy (@oldgrimy)

10. Trader Joe’s – Brooklyn, NY

Nakupovanje hrane v New Yorku je edinstven pekel, za katerega upamo, da večina vas nikoli ne bo morala trpeti – če pa se borite proti hordam, je v lepem okolju stvari bolj prijetno. Stanovanje v nekdanji bančni knjižnici South Brooklyna Brooklynjeva prva trgovska lokacija Joe na Atlantic Avenue in Court Street ima običajen kitschy dekor na policah, vendar pa so visoki stropi, masivna okna in podrobno kroonsko oblikovanje ukradli predstavo. New Yorkers, pripravite se na novo mesto na 13,800 kvadratnih metrov, ki se bo pojavilo na mestu City Point v Brooklynu v letošnjem letu – prepričani smo, da bo tudi eden gledalec.

Oglejte si to objavo v Instagramu

#traderjoesbrooklyn #courtstreet #atlanticavenue #cookiebutter #traderjoeshaul

Objava, ki jo dodeli ������ (@mommaluge)

Sledite Delish na Instagramu.