1. Vse se je začelo leta 1981.

Prva lokacija se je odprla v Hillsboro, OR pod imenom Papa Aldo. Dve leti kasneje se je prva franšiza odprla v McMinnvilleu, OR.

sliko

2. Združitev podjetja je spremenila ime.

Leta 1995 sta se združila Papa Aldo in Murphy’s Pizza, prav tako pa tudi njihova imena. Od takrat naprej se je imenoval Papa Murphy. In eksponentno se je povečal, tako da je odprl svojo 500. trgovino do leta 1999.

sliko

3. Noč čarovnic je najboljši prodajni dan doslej.

Zahvaljujoč pizzi Jack-o-Lantern, ki je nastopila leta 2007.

4. V Ameriki je bila leta 2003 prvič imenovana najboljša veriga pice.

Od takrat je Papa Murphy dosegla nagrade za najboljšo pizno verigo v Ameriki do leta 2009; Zagatova številka 1 pizza verige v letih 2010, 2011 in 2012; nagrade za potrošnike v letih 2015 in 2016; verige leta 2001, 2006, 2008 in 2009; in zadovoljstvo franšiznih oseb v letih 2009 in 2010.

sliko

5. Pravi oboževalci vedo, da je tagline Love na 425.

Slogan odraža postavitev restavracije: izberite sveže testo, izberite prelive, nato ga pecite doma – z ljubeznijo. Aw.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Pick-up končni Valentine danes … ..our Heartbaker pizza! # LoveAt425 #ValentinesDay #XOXO #love # HapiValentinesDay #pizza #pizzanight #papamurphys #papamurphyspizza #yum #food #foodie #instafood #family #dinner #dnevnik #takeandbake #fresh

Objava, ki jo je delila Papa Murphy (@ papamurphys)

6. Vsaka posamezna sestavina je super sveža.

Trgovine nimajo zamrzovalnih aparatov, kar pomeni, da je vsako jutro narejeno iz testa, vsakodnevno siri sir iz celega mleka, vsak dan pa rože narezane vege.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Je kaj zamrznilo? Ne. Lažen sir? Ne. Sveže izdelano testo in ročno sesekljani veggies vsak dan? Absolutno! # LoveAt425 #papamurphys #papamurphyspizza #pizza #pizzadough #thincrust #pizzanight #um #food #foodie #instafood #takeandbake #fresh #dinner #kids #family #mealplanning

Objava, ki jo je delila Papa Murphy (@ papamurphys)

7. Možnosti pice so skoraj neskončne.

Medtem ko je v meniju samo 15 pito, lahko svojo pico popolnoma prilagodite z več kot 30 različnimi prelivi.

8. Papa Murphy ima najbolj skorja izbira.

Izbirajte iz prvotnega recepta, sveže ponve, polnjene, tanke in brez glutena v dveh različnih velikostih: družina (16 palcev, ki služi 4 do 6 oseb) in velika (14 palcev, ki služi 3 do 4 osebe).

9. Obstaja veliko več kot samo naročilo “za.

Naročite lahko tudi solate, kruh česna s petimi sirimi in komplete piškotov DIY.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ne, prelivi pice se ne štejejo kot solata. Zadovoljite svojo zeleno stran z eno od naših podpisnih solat, ki je sveže vsak dan! # LoveAt425 #papamurphys #papamurphyspizza #pizza #pizzadough #thincrust #pizzanight #um #food #foodie #instafood #takeandbake #fresh #dinner #kids #family #mealplanning #getyourgreens #veggies #salad

Objava, ki jo je delila Papa Murphy (@ papamurphys)

10. Meni sladice je zmešan.

Od cinkovih koles do čokoladnih piškotkov do celotne sladke pice, polne s’mores, posladki iz tega sveta.

11. Lahko * vedno * najdeš dogovor.

Sledite blagovni znamki na socialnih medijih za dnevne in omejene časovne ponudbe, kot so popusti velike pite z dodatnimi prelivi, plus 25% popusta kuponov in še več. Prav tako lahko preverite spletno mesto restavracije za redne ponudbe.

Sledite Delish naprej Instagram.