Izkazalo se je, da Chipotle ni čisto “Chipot”bae“Moe’s Southwest Grill ima manj kot polovico toliko restavracij, vendar je to blagovno znamko označila za najbolj priljubljeno verigo Tex-Mex v državi, glede na letošnje Harrisove ankete o restavracijah Brands of the Year. Glede na to zmago smo se odločila, da podrobneje pogleda na žar in odkrije, kaj ne vedo, kaj Deve Moe in oboževalci ne vedo – od začetka, kdo je pekel Moe, vseeno?!

1. Moe ni koga misliš, da je on.

Moe sploh ni “on” ali za to. To je kratica za glasbenike, izdajatelje in zabavljače, ki je podprla duh ljudi, ki so leta 2000 ustanovili družbo burrito. Ti Deadheads (AKA Grateful Dead fans) so imeli močno zahvalo za ustvarjalnost in mejni potisk, zato so se odločili za nekonvencionalno nagnjenje za poimenovanje jedi in dekoriranje prodajalne, ki so vsaka bitna z uporabo referenčne kulture. Namesto da naročite burrito s specifičnimi prelivi, na primer v meniju so naštete »Joey Bag of Donuts«, »Homewrecker« in »Art Vandalay«.

Oglejte si to objavo v Instagramu

#RelationshipGoals ������������ [�� @adinadonut]

Objava, ki jo je delil Moe’s Southwest Grill (@moessouthwestgrill)

2. Nekdo, nekje, je kričal “Dobrodošli v Moe’s” Right Now.

Kadarkoli nekdo vstopi v restavracijo Moe, zaposleni vpijejo “Dobrodošli v Moe’s”. Ustvarjen je bil kot način, da bi ujemali duh blagovne znamke, je dejal predstavnik. Od leta 2012 je bilo ocenjeno, da se beseda izgovarja 11.275 krat na uro v vseh restavracijah.

Moe's Southwest Grill

Facebook / Moe’s Southwest Grill

3. Ne vsi pozdravljajo pozdrav.

Jeff Lynch iz Raleighja, NC, je našel pozdrav, ki je tako frustrirajuće, da je začel s prošnjo Change.org, da bi ga končal. Čeprav je 21 ljudi delilo svojo željo, da bi v tišini pojestile svoje dang quesadillas, peticija na koncu ni dosegla cilja 100 podpisov in je odkar je bila zaprta.

Moe's Southwest Grill

Facebook / Moe’s Southwest Grill

4. Njegov skrivni meni ima več kombinacij kot Starbucks.

Podjetje za kavo je dobilo vse vrste pozornosti na 170.000 plus načinov, s katerimi lahko kombinirate kave, čaje, sirupe in omake, da ustvarite nove pijače (ahem, manika za pijače iz mavric), toda Moe’s stvari precej, veliko več. Veriga Tex-Mex se ponaša z več kot 20 svežimi sestavinami in sedmimi različnimi načini jesti (tacos, nachos, burritos, quesadillas itd.), Ki znašajo 17.030.314.057.236.500.000 potencialnih obrokov.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Hrana. Baby. [�� @thebeautyandthefeasts] # ​​welcometomoes

Objava, ki jo je delil Moe’s Southwest Grill (@moessouthwestgrill)

5. Moe’s želi, da vaš ponedeljek manj stisni.

Če imate “ponedeljek”, postane nov pomen, ko ste ljubitelj Moeja. Večina restavracij ta dan ponuja poseben popust na burrito, čips in pijačo.

6. Tu lahko storite, da ocenite brezplačen Burrito.

Samo prijavo za program Rockin ‘Rewards vam bo zaslužil brezplačen burrito in za vsakih 1000 točk, ki jih zaslužite, boste dobili tudi 10-odstotni kredit (vsak dolar, ki ste ga porabili za 10 točk).

sliko
Prispevek Moe’s Southwest Grill

7. En par je imel Moe’s Queso vodnjak na njihovi poroki.

Za promocijo svojih gostinskih storitev je Moe organiziral tekmovanje, s katerim je prosil ljudi, naj predložijo fotografijo ali video, ki prikazuje, zakaj so želeli, da blagovna znamka hrani svojo poroko. Prejetih je bilo okoli 500 prispevkov, a video spodaj, ki prikazuje mini-burrito ljubezensko zgodbo, je osvojil.

Parni sprejem 28. maja je vseboval veliko burritosov, salsa bar in najbolj epsko vodo. Čokoladne fontane so vseeno tako v letu 2011.