Pringles Around the World

Pringles

Kot jajca Benedict in pečenka. (In mislili ste, da so soljeni karamel in bela čokolada tam zunaj.)

sliko

Amazonka
Jajca Benedikt

Kot je poudaril eden redditorja, špinača na fotografiji nakazuje, da so to tehnično jajca s florentinsko aromo, ne pa jajca Benny, nekateri, ki so jo poskusili, so opozorili na poseben okus šunke – ne na listnato zeleno. (Tudi ta okus, najdena na Japonskem, je daleč od najbolj nenavadnega imena: leta 2009 je blagovna znamka prodala sorto “Old American Circus”, ki je očitno imela okus, kot so Honey Mustard, ali fantki gorčica.)

Psst … Če umreš, da poskusiš okus, lahko kupiš cev na Amazon.

sliko

Kozjansko koktejl

Nemčija vas želi prihraniti z lahkotnostjo peelinga in razkrivanjem kozic, ki vam daje vso to okusnost (kot tudi note paradižnika, kis in majoneze glede na blagovno znamko) v enem malem čipu.

sliko

Amazonka
Hot Dogg Dog

Ti prsti z okusom vročega psa so lahko izključno Walgreens v ZDA, če pa ne morete najti cevi v trgovini blizu vas, lahko vedno najdete nekaj na Amazon.

sliko

Emmental sir

Pringles prodaja v ZDA šest vrst sirastih žetonov, vendar pa se boste morali odpraviti na Nizozemsko, če želite poskusiti s švicarskim sirskim okusom, ki je opisana kot degustacija maslene, kremaste in oreščke.

sliko

Eksplozivni čili

Z takim imenom, saj veš, da je to čili okus mora biti resno. Tako kot 5-alarm, porabi-z-liter-of-vode resno. Moral bi imeti intenziven jalapeño okus, uravnotežen s sirom, sirom in še več sira, vendar boste morali rezervirati vozovnico v Avstralijo, da zagotovo zagotovo vedite.

sliko

Rak

Ni jasno, ali je ta okus več kot trenutni rak ali samo začimba v zalivu Old Bay. Če ste kdaj v Rusiji in poskusite s pločevino, nam sporočite, v redu?

sliko

Ketchup

To je zanimiv paradoks: Američani ljubijo potapljanje krompirja v ketchupu, toda mislite, da v kondimentu potopite krompirjeve čipe? Pass. Trdi prehod. Razmerje med krompirjem in ketčupom se zdi izključeno, vendar smo v celoti poskusili s temi ketchupovimi aromami, ki se prodajajo v Turčiji.

sliko

Gobova juha

Nazadnje, bolj prenosen način uživanja juhe na poti (nekako). Japonka ve, kaj se dogaja.

sliko

Pečenka in zelišča

Pustite francoskemu, da svoje čipsa postavi na višjo raven, z okusi, kot so Roast Chicken and Herb, rožmarin in oljčno olje.

sliko

Sol in alge

Mmm … okusi tako, kot se po naključju gulpi po morski vodi med kopanjem v ocean. Ali veste, čips iz morskih alg.

Pobirajte ta okus na Tajskem.

sliko

Serrano Ham

Kakorkoli že, tisti, ki so najugodnejši znanstveniki – črtasti geniusi pri Pringlesu so ugotovili, kako kondenzirati slano, meseno okus suhega sušenega španskega pršuta v čip. To lahko najdete v Mehiki.

sliko

Žarek na žaru na žaru

To je vse okus zrezkov v eni majhni čipu. Čudovito! Lahko vzamete cev v U.K.

sliko

Screamin Dill Pickle

Nič čudnega ni za čipke z okusom krompirja, dokler ne pogledate deskriptorja – zakaj kričejo ?! Ali so kumarice oškodovane pri izdelavi tega prigrizka ?! Kaj se dogaja?

Spojler: To je zato, ker je okus tako intenziven, da boste kričali, ko jih poskusite. Ali pucker ustnice, piše podjetje.