Pizza je verjetno že tvoja najljubša junk hrana, če pa si vlečete rezino toliko, kot smo, potem morate vedeti nekaj stvari o eni od vrhunskih trgovin v državi. Pizza Hut je več kot zgolj rdeča streha, ki pizza škatle, ki se podvojijo kot projektorji. Tukaj je vse, kar morate vedeti o blagovni znamki, preden naročite svojo najljubšo pito.

1. Pet dolarjev vam lahko prinese srednje pico.

Ali dvojni red brstov. Ali krila brez kosti. Ali testenine v toskanskem slogu. $ 5 Flavour Menu je nov dodatek za leto 2016 in vključuje tudi druge priljubljene kupce, kot piškotek čokoladnih čipov velikanskih velikosti. Ulov: za odkup posel morate kupiti dva ali več predmetov.

2. Vroča pizza skorja je bila precej neverjetna.

Resno. Ne prisežajte, dokler ne poskusite. Čeprav je od kritikov, kot je John Stewart, prejela stroge kritike, ima pica nekaj odplačevalnih lastnosti, kot je ponuditi dvoje-v-enem predjed za večerjo za vaše lačne prijatelje. In njena sirast kolega, pizza Cheesy Bites, ni bila niti slaba.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Dvignite roko, če bi lahko sami to celo jedli ������ #Delish #DamnThatsDelish

Objava, ki jo Delish deli (@delish)

3. Ta “obleka” posilstev je dejansko ogromen varčevalnik.

Za $ 20 lahko popolnoma prilagodite škatlo za pizzo, štruklji in sladico iz “za verige”. V tako imenovani “obleki” dobite dve srednji pizzi, kakršenkoli okus brstov in prevelik čokoladni čip piškotek-plus potapljaške omake. V bistvu je pica-centrični obrok s tremi tečaji, ki vam prihrani nekaj resnih denarnih sredstev. (Naročanje vseh treh od teh posameznikov bi običajno nastavilo na približno 35 USD.)

4. Kombine so v bistvu piščanec Pizza Hut.

Tudi, ko si mislil, da bodo sesalci sira in prašiči v odeji v restavraciji obkrožili vašo pito, je Pizza Hut debitirala našo najljubšo ustvarjalko: krušna pizza. Iskreno ne moremo dobiti tega. To je varčevalnik časa in denarja. Naročite eno pito in sami dobite tiste slavne, najbolj priljubljene potrošnike. Začnite z njimi ali jih shranite za zadnje, vendar karkoli naredite, ne skimpirajte na marinari.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Piščančja krušna pica iz @pizzahut = ������������ #Delish #DamnThatsDelish

Objava, ki jo Delish deli (@delish)

5. To je bila prva nacionalna veriga pice, ki je odstranila umetne okuse in barve iz svoje osnovne linije.

Pridružuje se velikim blagovnim znamkam, kot so General Mills, Campbell’s in Chipotle pri iztiskanju ponarejenih stvari. In se strinjamo, da so jedli boljše za to.

6. Obstaja celotna linija sira.

Saj veš, da si lahko narezane v rezinah z vzorčnimi nogavicami, klobuki iz feferoni, sončna očala, jogove hlače (čakaj, kaj?), Celo odeje. Moramo priznati, da je precej sira obsedenost.

7. Obstaja Blog Pizza Hut in to je smešno.

Imenuje se Hut Life in verjetno ga morate spremljati. Ena najnovejših sporočil, “Awkward Moments Made Better By Pizza,” je smešno glasen račun slepih datumov, majhnih kuhinjskih požarih in drugih zvestih zgodb, ki so se zgodile, dokler se ne pojavi mastna pita.

8. Polnjena skorja je bila debitirana leta 1995 in od takrat je bila glavni prodajalec.

Ker sir naredi vse boljše, duh.

sliko
GIPHY

9. To neverjetno “prebrati knjigo, dobiti brezplačno osebno pan pico” program je še vedno živ in dobro.

Očitno otroštvo ni konec. Pizza Hut je pravkar praznovala 30. obletnico knjige Book It! program, ki spodbuja študente, da se preberejo v zameno za brezplačne osebne pan pice. Program je od svojega začetka vključeval več kot 60 milijonov študentov.

10. Pizza Hut je dostavljen v vesolje.

Leta 2001 je postal prvo podjetje, ki je to storilo po tem, ko je dostavilo “za” Mednarodni vesoljski postaji.

sliko
foodinspace / giphy

11. Pica brez glutena je posebnost, ne pa pozneje.

Pizza Hut je v celoti določila omejitve pri prehrani s partnerstvom z Udi’s, oznako imena brez kruha brez glutena in pečenega blaga. Poleg tega je veriga brez glutena brez glutena skupine za intoleranco (GIG), ko gre za GF sira in pepperoni pizz.

12. Rdeča streha, prvotno odprla leta 1958.

V Wichita, KS vseh krajev. Vendar pa je šele leta 1969 veriga dobila svoj podpis z rdečo vročo streho, ki ga poznamo za zdaj.

13. Pizza Hut je sponzoriral Nazaj v prihodnost II. Del in njena izmišljena dehidrirana pica je bila prikazana na sliki.

Na Back to the Future Day (21. oktober 2015) je blagovna znamka začela pakirane pakete “dehidrirane pice” v omejenem številu v povezavi s Pepsi Perfectom, ki je bila tudi v središču pozornosti.

sliko
GIPHY

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.