Walmart je eden od tistih velikanskih trgovin na enem mestu, kjer se lahko oglasite in sprejemate televizijo, nekaj novih nogavic, nove zavese za dnevno sobo, nov par očal in galon mleka v enem potovanju. S tisočimi možnostmi v mnogih oddelkih, skupaj s povratnimi deli in drugimi poslovnimi dogovori, je jasno, zakaj je Wally World postal takšen behemoth. Toda, preden kupite svoje živilske izdelke, si oglejte te nasvete in vpoglede, ki jih morate vedeti res spoznajte superstore in dobili najbolj bang za svoj denar.

1. Ni bilo tako dolgo.

Sam Walton je po navdihu uspeha svoje trgovske centrale odpiral prvi Walmart leta 1962 v Arkansasu. Torej, kljub svoji svetovni dominaciji, Walmart dejansko ni bil tako dolgo, kot si mislite.

2. Prav tako ni bilo vedno super.

Prvi Walmart Supercenter, ki je velikan, za katerega ste verjetno navajeni, je odprl leta 1988 v Washingtonu, MO. Združil je splošno trgovsko blago z velikim supermarketom, da bi zagotovil vse, kar bi potrošniki želeli.

3. Ustanovitelj je imel smisel za humor.

Leta 1984 je Sam Walton, ustanovitelj Walmarta, naredil hulu na Wall Streetu – v popolni Hula dekliški regalia, s čimer je dobro obljubil, da se bo pridružil, potem ko je pred davki v predhodnem proračunskem letu dosegel dobiček pred obdavčitvijo v višini 8 odstotkov.

sliko
walmart.com

4. Logotip Walmart je imel velike preobrazbe.

Walmart ni imel uradnega logotipa, ko se je prvič začel, šele leta 1964 je izbral zahodno napisano pisavo spodaj. Logotip je nato šel skozi štiri preobleke, dokler ni prišel do poenostavljenega modela, ki ga imamo danes.

sliko
walmart.com

5. Tu je muzej Walmart.

Waltonov prvotni petdimenzionalni bentonvil v Arkansasu, ki je navdihnil svojo verigo Walmarts, je zdaj Walmartov muzej. Ima razstavo, 5 in 10 s hladnimi retro najdbami in staromodnim soda vodo.

6. Lahko dobite ekološke proizvode za ne-ekološke cene.

Walmart morda ni prvi kraj, na katerega mislite, ko mislite, da je ekološko, vendar ima veriga dejansko širok izbor ekoloških proizvodov, ki so cenejši kot pri drugih trgovinah z živili. Na primer, GoBankingRates.com je ugotovila, da je organski ketchup na Wally World za 2,58 $, v primerjavi s 3,69 USD v trgovini z živili.

7. Tukaj morate zagotovo kupiti svoje prodajalne.

Mnoga mesta za varčevanje in blogerji se strinjajo: lahko dobite izdelke za prodajo na drobno na Walmartu. Če pa res želite shraniti, bi morali preskočiti elemente blagovne znamke in se odločiti za veliko vrednost ali Equate, blagovne znamke Walmart, da shranite resna denarna sredstva.

sliko

Flickr / Mike Mozart

8. Na blagovno znamko lahko shranite kavo in čaj.

Ja, to je prav, lahko dejansko prihranite malo denarja za svoj Sbux pri Walmartu. Čeprav številne blagovne znamke redko popustijo na izbiro kave in čaja, jih lahko ponavadi prikupite po nižjih cenah. Še bolje, Walmart ima pogosto kupone na teh predmetih, tako da lahko res rezultat.

9. Sezonski izdelki se močno znižajo.

Bodimo pošteni: Walmart produkcija ima ugled, da ni ravno najboljša. Ampak moraš priznati, dogovor je dogovor, in Walmart ima pogosto dobre rezultate pri sadju in zelenjavi. Na primer, Laurie iz strasti Penny Pincher je našla grozdje za najmanj 88 centov na funt in pinte jagod za 1 dolar.

10. Nekatere stvari dejansko niso cenejše na Walmartu.

Čeprav je splošni trend, da so stvari cenejše v verigi, je nekaj stvari, ki bi jih morali izogniti, če ne želite preplačati, vključno z žiti, soda, meso *, oreščki in semena. Na splošno si bolje, da te predmete drugam.

* Obstaja način, kako lahko dobite meso za manj. Več spodaj.

11. Morda boste želeli začeti piti Walmart vino.

Prebrali ste to pravico, priporočamo Walmartovo vino (posebej eno steklenico). Walmart dejansko ima nagrajeno rdečo, ki je preizkusilo 16.000 drugih vnosov s testom slepega okusa. Najboljši del? to je samo 6,96 $.

sliko
Ljubezensko stanje La Moneda

12. Pekarna bo resnično prilagodil vaše torte za vas.

Pekarna Walmart je definitivno pripravljena prilagoditi torto, tako da je dejansko prišla v težave zaradi nekaterih dvomljivih prilagoditev.

13. Naredi si uslugo in preverite potrditev.

Na koncih hodnikov je veliko očiščevalnih odsekov, zato je vredno narediti perimeter skeniranja trgovine, da bi videli, kaj je skrito med obrobami kraja.

14. Izkoristite njihovo cenovno ujemanje in prilagoditve cen.

Politika cenovnega ujemanja se razlikuje glede na shranjevanje, vendar najpogosteje: to se bo ujemalo dobesedno s katero koli objavljeno ceno. Torej, če imate čas, je vredno ogledati oglase in celo spletne trgovce na drobno, kot je Amazon, da bi dobili še nižje cene. Prav tako bo Walmart prilagodil ceno predmeta, tako da če greste k nakupu, lahko greste na službo za stranke in dobite razliko nazaj. Obstaja nekaj izjem, ki jih lahko najdete tukaj.

15. Nastavite alarm malo prej.

To je lahko najtežje, a tudi najbolj koristno. Walmart ponoči pokriva svoje police čez noč, tako da je že malo zgodaj na prvem mestu. Ne le to, temveč zaradi spremembe v menjalniku bo na tleh veliko zaposlenih, zaradi česar je lažje najti pomoč, če jo potrebujete.

Bonus: Oddelek za meso pogosto označuje meso, ki je blizu njihovega prodajnega datuma zjutraj in pekarna tudi označuje dan star kruh za hitro prodajo, tako da se prej zbudite, kar pomeni, da boste prejeli prve goljufije pri teh poslih.

Oprah loves bread
Uteži za težo / Giphy

16. Prenesite aplikacijo Catcher za varčevanje z energijo. Stat.

Aplikacija za shranjevanje hranilnikov vam ne omogoča samo dobre ponudbe, temveč vam ustreza ceno. Ko kupujete, vnesete potrdilo, aplikacija pa bo izračunala, če imajo druge trgovine nižjo ceno

s. Če boste to storili, boste prejeli darilno kartico Walmart, natovorjeno z zneskom razlike v ceni.

17. Pojdite v stare šole in kupite kupone.

Clipping kuponi je sooooo zamuden, vemo. Ampak oni so varen način za varčevanje, in glede na to, da Walmart vzame toliko kuponov, bo vse vredno, ko dobiš že cenejše izdelke za še manj.

18. Preverite varčevalni prikaz na spletu.

Težko je najti, vendar če greste na Walmart.com in kliknete na vse oddelke, boste videli kartico, imenovano »prihranek izložba«, kjer boste našli kup poslov, vključno s povratnimi točkami in potrditvami.

19. Pred nakupom preverite lokalne ponudbe na spletu.

Ogledate si lahko, kaj je trenutno v prodaji na lokalnem Walmartu, ko greste na spletu in kliknete »moja lokalna trgovina«. Na ta način lahko načrtujete, kaj je vredno kupiti, ne da bi porabili ure v trgovini.

20. Naročite svoje prodajalne na zalogi v trgovini v trgovini.

Walmart dobiva s časom, zdaj pa lahko naročite svoje izdelke na spletu in jih pokličete v trgovino (obstajajo celo govorili o tem, ali so jih dostavili Uber ali uh, drone). Ko naročite na spletu, zaposleni v Walmartu prevzamejo vaše predmete in jim pomagajo, da jih prinesete v svoj avto, ko jih ustavite, da jih poberejo. Prav tako je brezplačno.

21. Če karkoli že, pojdite na Walmart za izključne predmete.

Za Walmart je veliko razlogov, da greste (in tudi veliko razlogov, zakaj ne bi šli), vendar če nič drugega, morate iti po svojih ekskluzivnih ponudbah. Walmart pogosto sodeluje z nekaterimi vašimi podjetji (kot so Oreo in M ​​& Ms), ki ponujajo izključno prigrizke in bonbone, ki jih ne morete nikamor drugje. Nedavne ponudbe so bili gostiteljski “globoko ocvrti Twinkies, kratki orezki jagod Oreos in erm, Peeps mleko.

Velikonočni Sundae M&Ms

Walmart

Sledite Delish naprej Instagram.