Če že večino vaših vikend preživljate v kopališčih na domu HomeGoods, bodite pripravljeni izgubiti še več svojih vikendov: veriga odpira vrsto sestrinskih trgovin, imenovano Homesense, in obstaja še več možnosti za izbiranje. Veriga, ki je odprla drugo ameriško trgovino 7. septembra v vzhodnem Hanoveru v New Jerseyju, obljublja bolj kurvanski izbor domače dekoracije, daril in dodatkov kot brezplačna HomeGoods.

Toda Homesense ni ignoriral najbolj podcenjenega dela HomeGoods: hrano. HomeSense ponuja celoten oddelek za ljubitelje hrane, ki ga imenuje »Zabavna tržnica«. Tukaj lahko najdete vse potrebne kuhinjske potrebščine, hrano, ki je videti bolj prijazna od cene. Čeprav je tako kot HomeGoods, se inventar nenehno spreminja v Homesensu glede na to, kdaj in kje kupujete.

Tukaj lahko najdete ljubitelje hrano v Homesensu, ki bo letos v Massachusettsu in New Jerseyju odprl še dve trgovini.

1. To je Bakerjev raj.

Homesense baking supplies

Megan Friedman

V medijskem pogledu v trgovino East Hanover so bili prehode polne pekarskih jedi vseh oblik in velikosti, merilne skodelice, stiskalnice, valjčki, lopatice in drugi pripomočki za peko. Plus, mnogi od njih so prišli v cute pastelne ali mavrične barve, da bi vaš končni izdelek še bolj Pinterest-vreden.

2. Najprej pritisnite tipko za testenine.

Homesense pasta

Megan Friedman

Mesto East Hanover je imelo oddelek, posebej namenjen italijanski hrani, kar seveda pomeni tone testenin, omake in druge prelive. Smiselno je, da bi Homesense zaloge veliko testenin, saj je suho blago, ki lahko traja nekaj časa na policah. Čeprav je cena višja od vaše značilne generične trgovine z blagovno znamko, je še vedno dobra v primerjavi s priljubljenimi izbirami v trgovinah, kot so Whole Foods.

3. Lahko najdete sladice in kave, ki jih ne boste dobili nikamor drugje.

Homesense coffee and desserts

Megan Friedman

V okviru kontinuirane italijanske teme je Homesense imel poseben prikaz italijanskih kav, plus biskotov in drugih sladic, uvoženih iz Italije. In čeprav vsaka trgovina verjetno ne bo imela enakih prikazov ves čas, se prepričajte, da pazi na zdravljenje iz drugih držav.

4. Ta oddelek je odličen za “razmišljanje o vas” Darila.

Homesense jams

Megan Friedman

Ne glede na to, ali iščete hišno oskrbo ali samo za zajtrk, imate na razpolago več polic, polnih džemov in namazov v steklenih kozarcih, ki so pripravljene za vas. Ta del vključuje tudi med, oljčno olje, sadne prigrizke in še več piškotkov.

5. Ne preverite, ne da bi preverjali te izhode.

Homesense candies

Megan Friedman

Na blagajni v Homesenseu so številne luštne impulzne nakupe, od sezonskih okraskov do umetnosti na steno do pletenice. Toda, ko pridete do dejanskega registra, prihaja najbolj nevaren del: sladkarije. Slaščice so okusne in mnogi tudi prihajajo v cute, vintage embalaži, ki vam bo omogočila, da Instagram jih nato požrejo.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.