1. Presenetljivo so zdravi.

V skladu s potrošniškimi poročili je v kategoriji prehrane na podlagi kalorij, maščobe, nasičenih maščob, natrija, sladkorja, železa, kalcija in vlaknin v trgovini kupil pire v večini izdelkov, pripravljenih z 2% mlekom, nesalomiranim maslom in sol. Kalorije so se gibale od 80 do 180 na porcijo, medtem ko je vsebnost maščobe v povprečju okoli 6 gramov na vsebino in vsebnost natrija v razponu od 35 mg na posodo do 470 mg.

sliko

2. Bob Evans je eden izmed najboljših.

So tako slastno maslene in garlicky, da smo jih izbrali kot najboljšo izbiro za kupovnico, ki smo jo kupili v trgovinah, ki so zahvalni razred.

sliko

3. Če želite sami zamrzniti, najprej preberite.

Krema in maslo sta ključnega pomena za dobro zamrzovanje krompirja. Toda tudi vi jih morate predhodno razdeliti, tako da ne boste končali z ogromnim koščkom spužev za odmrzovanje.

4. Najboljši način za njihovo segrevanje je na stovetopu.

Vreče v omako postavite na srednjo vročino in premešajte, dokler se ne vroče. Prav tako se lahko odločite za pečico (350 stopinj F za 30 minut) ali za počasno kuhanje (nastavite na nizko 2 do 4 ure), vendar priporočamo uporabo mikrovalovne pečice, ki jo bo posušila.

5. Lahko jih nadgradite s sirom.

Resno vse, kar potrebujete, je ceddar, česen v prahu in posušen peteršilj, da bi katerikoli paket kuhanega krompirja okusil,.

6. Ali pa jih lahko oblačite s piščančjim zalogom.

Dodajte kremo piščančje brozge, ki povečuje okus, v svoje spužve – plus malo pecilne sode, da jih naredite bolj puhasto – in nihče ne bo vedel, da niso doma.