Trgovec Joe's storefront

Ne zapravljajte svojega denarja.

sliko

Trgovec Joe
Cvetlični riž

Kot privlačno, kot je, da bi lahko uporabili bližnjico, je vredno, da se sami rešite. Enako velja za predhodno pire cvetačo. Iskreno, ne toliko dela in privarčevali boste nekaj dolarjev, ki bi lahko šli k nakupu fancy sira.

sliko

Trgovec Joe
Sesalna sol

Morda se nasmešite pri nas, ki kritizirajo ta nakup 2 USD, a ko že imate vse začimbe v svoji shrambi, zakaj vzemite to odvečno blago in nategnite kabinet? Potresite po svoji mešanici čebule, česna, morske soli in paprike in se z njim opravite.

sliko

Trgovec Joe
Spiralno korenje

Prosim. Spiralate lahko lastno zelenjavo. Kupite veliko vrečko korenčkov za manj kot $ 2 in se lotite dela – dobite vsaj dvakrat več (in svež!!) Veggie rezanci iz tega, kot to polje 3 zamrznjenih korenčkih spirale.

sliko

trgovec joe
Teeny Tiny Avokado

Morda so srčkani, vendar je za avokado velikosti žlice velik odtenek 3 dolarjev. Držite se po košu za pridelke.

sliko

Trgovec Joe
Predpakirane solate

Ne zanima se, če obstaja kakšna posebna mešanica zelenjave s fancy sirah in tortilskimi trakovi – lahko kupite vse te sestavine in dobite WAY več bang za svoj denar (AKA več kot dve obroki za 3 $). Zamašene solate morajo umreti. Zdaj.

sliko

Trgovec Joe
Pizza Mac & Sir

Tako kot večina gotovih jedi v zamrznjenem prehodu, so to pecaroški pizza makaroni in sir nenavadno enostavno izdelati sami. In bi lahko naredili še več porcije iste cene 3 USD.

sliko

Trgovec Joe
Mehiški stil pražena koruza

Kaj je bilo to? Ste v razpoloženju plačati dvakrat toliko za nekaj? Mehiški koruza ulice – na ali izven plavuti – je eden od najpreprostejših receptov vseh časov. In sestavine so poceni. Ne zamudite oči v tej 4-vrečni vreči v zamrzovalniku.