Če je naslov zadnje kuharske knjige Ine Garten videti zastarel, ne dovolite imena – Kuhanje za Jeffrey-bedak: to ni vodnik, ki je pripravljen za vodenje človeka, to je ljubezensko pismo na 256 strani Boss Contessa je mož 48 let, Jeffrey.

Kuharski knjigi je bila najbolj osebna, z odlomki in recepti, ki razkrivajo nove vire v Gartnovem življenju, ko se fotoaparati ne premikajo in kako je njen odnos z njenim možem tako vir moči in navdiha (torej, v bistvu # medsebojne povezave). Preden boste v torek preverili knjigo, je nekaj stvari, ki jih je treba poznati o paru, vključno s tem, kako morda sploh nismo poznali zvezdne zveze Food Network, če ne bi bilo za eno preprosto, a močno komentiranje.

V Garten

Sonia Moskowicz

1. Njihov prvi datum je bil katastrofa.

Jeffrey je prvič opazila Ino, ko je obiskala svojega brata v Dartmouthu in ji dobila naslov, da bi ji lahko napisal pismo. Nekaj ​​mesecev kasneje jo je obiskal v domačem kraju Connecticut, kjer ga je takrat 16-letni Ina odpeljal v bar, saj “je tisto, kje bi šolo pričakoval, kajne?” Izpustilec jih je zavrnil, vendar so namesto tega umaknili v kavarno.

“Desetletja kasneje sem vprašal Jeffreyja, zakaj me je po tem prvem datumu grozil in me je rekel:” Odločil sem se, da je treba skrbeti “, piše ona kot uvod v oddelek o receptih za koktajl.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Veselo valentinovo! # tbt

Objava, ki jo je Ina Garten (@inagarten) dala v skupno rabo

2. Jeffrey Said To-In je spremenila Ina’s Life Forever.

Le leto po tem, ko se je poročil, se je Jeffrey obrnil k Ini in rekel: “Nekaj ​​morate storiti s svojim življenjem, ali nikoli ne boste srečni.” Prepričana beseda, ki jo Garten piše, je »ustavila kratko«. Začel jo je na poti, ki sledi svoji strasti za kuhanje, navdihuje jo, da upravlja Barefoot Contessa, specialno hrano skladišče v Hamptons, nato pa postane njegov vodja in kuhar.

“Pogosto rečem, da je prvi feminist, ki sem ga kdajkoli poznal, in verjel je, da lahko storim vse, kar želim,” pojasnjuje.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Čudovit sprehod do plaže w dragi prijatelji #jameslapine #sarahkernochan #easthampton

Objava, ki jo je Ina Garten (@inagarten) dala v skupno rabo

3. Ina je “središče njegovega življenja”.

Ko Washington Post vprašala Ina, kako Jeffrey skrbi zanjo, njen odgovor je bil preprost in presenetljiv. “Jaz sem absolutno središče svojega življenja,” je rekla. “Jaz hodim v sobi, in on gre,” Ok, kaj počnemo? ” On samo spusti vse. Bil je tudi možgani za vsem, kar sem naredil. Dobesedno je dobesedno. “

Oglejte si to objavo v Instagramu

Tako navdušena nad premiero moje nove serije Barefoot Contessa, “Kuhanje za Jeffrey!” Upam, da se boš pridružil jutri, v nedeljo, 16. oktobra, ob 10:30 EST, v živilsko mrežo – to bo zelo zabavno!!

Objava, ki jo je Ina Garten (@inagarten) dala v skupno rabo

4. Imela je svojo pilotsko licenco, medtem ko je bila Jeffrey razporejena.

Ko je Jeffrey služil v vojni v Vietnamu, Ina ni sedela doma peko piškotov (no, kdo ve, morda včasih je bila). Ujela je lete in pridobila pilotsko dovoljenje.

5. Jeffrey je bil dekan šole za management Yale za 10 let.

Učil je tam, odkar je leta 2005 odšel, po njegovih straneh fakultete Yale. Pred tem je služil kot podsekretar za trgovino za mednarodno trgovino in 13 let je delal na Wall Streetu.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Jeffrey pripravljen na božično večerjo! #happyhubby v #paris

Objava, ki jo je Ina Garten (@inagarten) dala v skupno rabo

6. Ina pravzaprav kuha iz svojih kuharskih knjig.

Ona ni velik oboževalec kritike, je povedala Food Network, in raje uporablja natančne meritve in sledi svojim receptom, ne glede na to, kolikokrat jih je naredila.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Tako sem navdušena nad mojo novo kuharsko knjigo Kuhanje za Jeffreyja, ki prihajajo 25. oktobra. V njej so napolnili recepti, ki sem jih pripravil za Jeffreyja doma in veliko zabavnih zgodb iz našega življenja skupaj. Knjiga je na voljo za preorder, kjer se knjige prodajajo! Fotografija @quentinbaconphoto

Objava, ki jo je Ina Garten (@inagarten) dala v skupno rabo

7. Jeffrey ne kuhar, toda to naredi dobro.

“On naredi res dobro kavo, ki jo obupno potrebujem zjutraj,” je Ina povedala Tampa Bay Times.

8. Jeffrey in Ina sprva zaskrbljena Bossa Contessa ne bi uspela.

Takoj po prevzemu Barefoot Contessa, specializirane prodajalne živil, se je Ina srečala z nekdanjo lastnico, Diana, ki ji je pokazala, kako gotovinčiti register. Vsebovala je 85 dolarjev. Skupaj. Jeffrey je hitro opravila matematiko, ki je pomnožila 85 dolarjev s številom dni, to poletje, in ji rekla: “Mislim, da ne boš uspel,” je napisala v Kuhanje za Jeffreyja. Malo so vedeli, da bo naslednji dan, petek pred vikendom Memorial Day, vse spremenilo – to je bil začetek poletne zasedenosti sezone. Naslednji dan so prodali iz celotnega staleža, Ina in nekdanji lastnik sta prenehala celodnevno kuhanje, samo da bi dopolnila svoje zaloge.

“Približno trije zjutraj se spomnim, ko sem mislil, da je nakupovanje trgovine brez izkušenj morda najbolj neumna stvar, ki sem jo kdajkoli storila”, je napisala.

Oglejte si to objavo v Instagramu

tbt fotografija od mojih dni tekmovanje v trgovini Barefoot Contessa specialitete v East Hamptonu. �� Tom Eckerle

Objava, ki jo je Ina Garten (@inagarten) dala v skupno rabo

9. Njena največja zaskrbljenost v življenju vam bo dala vse občutke.

“Če se ne bi poročil z Jeffreyjem prej,” je odgovorila, ko je odgovorila na vprašalnik za Proust Vanity Fair v začetku tega leta.

Sledite Delish naprej Instagram.