Slime Time Live se morda ne bo znova vračal v zrak, vendar pa lahko ta teden dobite okus s 90-letnim FYE-jevim čokoladnim čevljem “Rugrats”, prav tako pa je neonsko zelena.

Morda se spomnite, da je FYE kot klepet v srednjem šolskem centru ali kraj, kjer ste odšli, da bi dobili darila za CD-je in DVD škatle. Izkazalo se je, da je zabaviščna trgovina še vedno živa in dobro ter prodaja tonske pop kulturo.

Po poročilu, ki ga je v trgovini prejšnji teden prodajal prejšnji teden, so čokoladne palice, polnjene z zelenjavo, zdaj na voljo v trgovinah, in na njih se nahajajo Tommy, Chuckie in najljubši dinozaver skupine, Reptar. Tako kot v slogu, ki je na jedi narejena v obliki dinozavrov, vam bodo Reptarjeve palice FYE pustile z neonsko zelenim jezikom.

Obstaja več kot 250 FYE lokacij po vsej državi, in tu lahko najdete eno. Če ne morete dobiti rok za enega od teh slabih fantov, FYE prodaja tudi žito Reptar na spletu.

Žita Rugrats izgledajo podobno kot Fruit Loops, in ima “pošast okus v vsakem ugrizu.” Na voljo je za prednaročilo zdaj, z naročili odpremo 1. novembra.

sliko

FYE

POVEZANI VIDEO:

h / t Hrana

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.