Kot da dostava pice ni dovolj vznemirljiva, je en kupec dobil velik bonus, ko je njegov naročilo iz Domina prišlo s strani 1300 dolarjev. Berkeley, CA-basedMike Vegas je naročil pico in krila iz dominih in pravi, da je jedel samo en kos pice, preden je za pozneje dal vse ostalo v hladilnik (govori o samopregledu). Ni niti odprl škatle kril, zato ni vedel, da ne vsebuje vroče, pikantne piščanca, ampak je bil poln hladnega, trda gotovina.

Nekaj ​​ur kasneje je dobavitelj začel poklicati Vegas, verjetno po paničenju, ko je spoznal, da je denar, ki ga je “skril” za depozit, prišel do zamenjave s svojimi nalogi za dostavo. Vegas je ignoriral klice, saj je bil na delovnem mestu, ko pa je prišel domov ob petih zjutraj in bil lačen po krilih, ni mogel ignorirati skladov denarnih sredstev pred njim, kar je skupaj znašalo 1.300 dolarjev.

Če je napako napovedal “test karma” v Facebooku, se je odločil vrniti denar. V zameno je Domino ponudil Vegas brez pice za eno leto, kar je sprejel. Medtem ko bi nekateri morda rekli, da bi moral hraniti denar, naročanje pizze po ceni 12 dolarjev vsak dan za eno leto pomeni več kot 4,380 $, kar je več kot trikrat toliko, kot je denar, ki ga je našel. Mislim, da vsi vemo, kdo je pravi zmagovalec.

Sledite Delish na Instagramu.