Applebee nas samo pelje. So znani, da vodijo specials na različnih koktajlih za $ 1 (Long Island Iced Tea, kdorkoli)? In zdaj, restavracijska veriga nas je privabila z dogovorom, ki bo imel vaš notranji otrok s-c-r-e-a-m-i-n-g – vse piščančje ponudbe.

Za 12,99 dolarjev lahko dobite neomejene piščančje ponudbe s strani podpisa kolesla in še pomembneje, BOTTOMLESS klasični krompirček, ko kosite na udeleženih lokacijah. Ko končate prvi krog razpisov, lahko obiščete še dve krog (in nato okrog 3, 4 in 5), ali pa ga lahko preklopite z ribami, ki jih lahko zastavite. Lahko pojeste vse piščančje ponudbe in ribice, ki si želijo srce v katerem koli vrstnem redu, ki ga izberete! Kakšen čas je biti živ.

sliko

Applebee’s

Za ribice lahko izberete bodisi honey BBQ ali pikantno oreščko BBQ omako. Ponudba piščancev je na voljo z gorčico Honey Dijon za potapljanje. Applebee je ponudil enak dogovor v januarju, na Ljudje. Tokrat restavracija želi vedeti, ali so stranke #TeamTenders ali #TeamRiblets. Applebee se je pridružil Chrisu Longu in Kyleu Longu, profesionalnim nogometašem in bratom, da bi zgradili ustrezne “ekipe”.

Chris, ki vodi #TeamTenders, in Kyle na #TeamRiblets, “želijo zgraditi svoje ekipe s 20 super oboževalci v nacionalnih zmagovalcih”, je sporočilo za javnost Applebee. Fani, ki objavljajo na Twitterju ali Instagramu, da bi pokazali svojo ponudbo ali zvestobo z oznakami #TeamRiblets ali #TeamTenders in #Sweeps ali #Sweepstakes bodo imeli priložnost, da se “pripravijo” na ekipe. Strelske igre so se začele 9. julija in potekajo do 31. julija.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Vse, kar lahko jedete ribice in piščančje ponudbe, so BACK za omejen čas! Ali ste z @ laflamablanca95 na #TeamTenders ali pa se vozite s @ kylelong75 na #TeamRiblets?

Objava, ki jo je dala družba Applebee’s Grill & Bar (@applebees)

Dvanajst zmagovalcev bo prejelo VIP ekipno karto, ki bo letos prejela brezplačne ponudbe Riblets ali piščancev. Zmagovalci bodo dobili tudi “orodje za predstavitev svoje ekipe.”

Oglejte si to objavo v Instagramu

Največji praznik na vzhodu se je vrnil. In zahod. In na jugu. Verjetno na severu. Točka je, nazaj je.

Objava, ki jo je dala družba Applebee’s Grill & Bar (@applebees)

Definitivno vreden piščančjega pika na Instagramu.

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Odlepite Cookbook, barnesandnoble.com