Arby's vegetarian meals

Arby je

Če greš v Arby, si verjetno dobil eno od svojih sendvičev s praženim mesom. Ampak, če ste vegetarijanec, ni izbire tonov. Toda veriga je napovedala, da uvajajo vegetarijanski meni – za en dan in ne res.

29. februarja, a.k.a. Leap Day, je Arby je napovedal, da bo “skočil”, tako da bo ponudil svoj prvi vegetarijanski meni kdaj, samo za ta dan. Premik je pravzaprav nekaj resen senco proti vegetarijancem, saj vse, kar počnejo, jemljejo svoj prvotni meni in vzamejo meso in za isto ceno. Evo, kako so ilustrirali svoje vegetarijanske pečene pečene goveje sendviče:

sliko

Arby je

Ja. Hladno. Njihova sporočila opisujejo vsako postavko v meniju s stavki za čaščenje mesa, kot so “Odstranite sveže narezane, popolno pobarvane, skuhane in rahle, da lahko lebdite z govejim govejim mesom” za svoj sendvič Reuben.

In še slabše. “Če bo to dobro, bomo vsako leto 29. februarja verjetno vrnili vegetarijanski meni,” je povedal Rob Lynch, glavni direktor podjetja za trženje in blagovno znamko. Šala, seveda, je, da se 29. februarja dejansko ne zgodi vsako leto.

Na splošno je poteza samo zabavna poteza iz Arby’s, ki se je vedno ponašala s tem, da je bila osredotočena na meso. In če želite nekaj dejanskih možnosti v dneh, ki niso 29. februar, Arby’s strani in sladice so tam za vas. (No, dokler niste vegan. Če ste, vam ni več sreče, če naročite stransko solato.)

Sledite Delish naprej Instagram.