Disney se pripravlja na noč čarovnic (zdravo, ljudje! To je FALL), kar pomeni, da obstaja veliko svečanih prigrizkov in pijač, da poskusite okoli parkov. Disney Food Blog poroča, da Magic Kingdom, v Disney World, ima novo pijačo, ki vas bo zagotovo spravila v duh Halloween.

Witch’s Frozen Brew, ki je na voljo na tržnici Prince Eric’s Village, ima veliko okusov. Narejena je z Minute Maid zamrznjeno limonado in zamrznjeno Coca-Colo ter se je v meniju vrtela z Monin Cherry, Granny Smith Apple, Lubenica in Red Passion Fruit Syrup.

Oglejte si to objavo v Instagramu

* New * Witch’s Brew debut v #MagicKingdom! Zamrznjena limonada in zamrznjeni koks s češnjo, lubenicjem, jabolčnikom Granny Smith in pasijonskim sirupom. Celotne podrobnosti v naši zgodbi in na DFB!

Objava, ki jo je objavil Disney Food Blog (@disneyfoodblog)

Po navedbah Disney Food Blog, “okusi so plastni (preden se začnejo mešati s taljenjem, to je) premikati od kurjenja do sadnega do super sladkega … vse v eni pijači!” Očitno je sloj Coca-Cola na vrhu, da izgleda, kot tudi, čarovnica je piva. Strašljivo!

Ljudje na Instagramu so svoje misli razmislili o Witch’s Frozen Brew, ki so komentirali Disney Food Blog’s fotografija. Ena oseba je rekla: “dodal sem to na moj seznam žetonov”, drugi pa je zapisal: “To izgleda in zveni grozno! Mojemu otrokom bi to všeč.” Vsekakor zveni kot pijača, ki bi jo ljubili mlajši ljudje iz Disneyja – veliko sladkorja in okusov.

Ne glede na to, ali boste na našem naslednjem izletu v Disney ali pa poiskali druge praznične nohte, zagotovo nekaj za vsakogar v tem letnem času.