Dokler zoolle ni padla na zabavo, smo bili pripravljeni razmišljati, da so testenine nezdrave. Toda tisti špagetni veggiji so se potopili v Ameriška srca – ne zato, ker so okusni (ali se vsi strinjamo, da so meh v najboljšem primeru?), ampak zato, ker niso popolni dieti. Potem so nekateri zli geniji tinkered s formulo in ustvarili stročnice rezanci – kot čičeriko rigatoni in leče fettuccine – in testenine igro je bila močno izboljšala.

In, poslušaj, vse testenine čičerke so precej velike. Mi imamo svoje najljubše, seveda, vendar ne diskriminiramo. To je dejal, najnovejša blagovna znamka, ki se upira na bandwagon, je tista, ki nas je navdušila.

sliko

Barilla

KUPI ZDAJ Barilla Chickpea Rotini, $ 36 za 10 škatel, amazon.com

Barilla – da, 140-letno podjetje, odgovorno za vaše najljubše klasične rezance – pride v alternativno testeninsko igro. Danes je blagovna znamka začela čičeriko in rdeče leče. Sorta čičerke je v dveh oblikah – casarecce in rotini – in leča prihaja v dveh, tudi – penne in rotini.

Želite vedeti, kaj je tako kul o njih? Za predjed, oni so enostavno pick za brez glutena eaters. Vsaka škatla testenin je narejena z eno samo sestavino: bodisi čičerijsko moko ali rdečo leča. Potrjeni so tudi kot ne-GSO. In obstaja nekaj sneaky zdravje koristi. En 2 urinke, ki služijo pakiranju 6 gramov vlaknin in 12 gramov beljakovin, kar je pomemben plus za vegetarijanske jede, ki ne dopolnjujejo stvari z mesnimi omakami.

sliko

Barilla

KUPI ZDAJ Barilla Red Lentil Penne, 36 $ za 10 škatel, amazon.com

Vsaka škatla se prodaja za 2,99 dolarja na Amazon, in se bodo potegnili, da izberete trgovce na drobno po vsej državi. Ste v … ali pa ste?

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, booksamillion.com