Dnevi po Breyersju so najavili, da jemljejo kalorije iz sladoleda, sprožijo Halo Top-esque, nizko-kaljeno linijo pintov, Ben & Jerry’s ima nasprotni pristop: Ne porabljajte kalorij v trgovino, otroka, Prinesla bom dobre stvari za vas.

V redu, tako da niso povedali v precej teh besedah, vendar v Vermontovem mleku zdaj dovoljuje ljudem, da naročijo pints neposredno z njihove uradne strani (store.benjerry.com) in jih dostavijo do svojega pragu. Prodajata 39 klasičnih okusov pintov, kot so Americone Dream, Cherry Garcia in Half Baked Stephena Colbertja, pa tudi sedem okusov iz njene mlečne linije in štiri okuse zamrznjenega jogurta. Lahko naročite tudi škatlo svojih novih rezin Pinta – plošč velikosti s palmami velikosti sladoleda, obloženih v čokoladni lupini – kar je kot nalašč za vse, katerih trgovina s hrano je malo za časom.

Medtem ko lahko tam, lahko tudi poberejo katerikoli od Ben & Jerryjevih drugih plavutk, kot so tie-dye onesie, “I like to Spoon” tee ali zaklep s sladoledom, da bi pohlepne sostanovalci izkopali v vaš škripec.

sliko

Ben & Jerry’s

Pinti klasičnih okusov in Fro-Yo prodajajo po 6,99 dolarja vsakega – kar je verjetno več, kot boste plačali v najbližjem supermarketu – vendar, kot pri vseh stvareh v življenju, obstaja tudi oznaka za udobje. Standardni stroški dostave so nam pavšalni znesek 19 dolarjev, čeprav ste ga lahko dobili čez noč za 50 dolarjev. Veš, če si najmočnejša inkarnacija Veruke soli in si jo samo želiš zdaj … vendar ne dovolj, da bi šel na Walmart.

Danes prenesite aplikacijo Delish.

Sledite Delish naprej Instagram.