Vsakič, ko se novi Blizzard debi pri Dairy Queen, internet izgubi misel nad sladkimi mešanicami, kot so mini Reese skodelice in zdrobljeni Oreos. Ampak zdaj nimamo enega – ampak PET – novih Blizzardov na poti poleti. In iskreno ne vemo, kaj storiti s seboj.

Dobili smo prvi okus (več o naši zgodbi o Instagramu) o novih dodatkih v poletni sezoni DQ-a. Tukaj je vse, kar morate vedeti o teh še nikoli prej vidnih sladokuselih:

Cotton Candy

Vijoličasta z rožnatimi, vijoličnimi in modrimi kosi bombažnih bombonov, ki nas spominjajo na Nerds, je ta Blizzard super sladka. Všeč smo mu, koliko je okusila naša najljubša pustna pustolovščina. To je DQ’s Blizzard za junij, zato se bolje premikate, če želite, da se vrti.

sliko

Rayne Ellis

Frosted Fudge Brownie

Debelovanje v juliju se je ta čokoladna številka zavrtela z gobami piščančjih in čokoladnih kosmičev. Nismo mogli zadostiti okusa za piškote.

sliko

Rayne Ellis

Slana Karamela Blondie Brownie

Tudi v juliju je bil ta novi Blizzard v bistvu mash-up piškotov maslo, karamel in ugriza piškotov. Bilo je sladko, slano, hrustljavo, gladko in žvečilno – vse, kar želimo od naloženega sladoleda.

sliko

Rayne Ellis

Trojni tartuf

Tartufi v tem slabem fantu so natovorjeni z arašidovo maslo, karamelom in kozarcem. V bistvu je sanje o čokoladnem zasvojencu oživelo. Naročite enega avgusta, ko se prikaže na lokacijo DQ po vsej državi.

sliko

Rayne Ellis

Najboljša čokoladna torta

Shranjevanje najboljših za zadnje, Dairy Queen bo združuje torto in sladoled v eno popolno skodelico prišel septembra. Poleg bogatih čokoladnih tortnih kosov so tudi beli zaledeneli, čokoladni kosi in kakavova pavlaka. To je preobremenitev z rojstnodnevno navdihnjeno norostjo in mi smo TUKAJ.

sliko

Rayne Ellis

Sledite Delish naprej Instagram.