sliko

Prispevek poslovnežev

Morda bomo dosegli vrhunec ognjenih obsedenosti s hrano. Prve krofe s pršicami v Srirachah, nato celotne restavracije, posvečene vroči omaki, ki so zdaj vroče piščančje palice, ki so vroče,.

Potem ko so Chicken Fries trajno dodali v meni Burger King v marec (testirali so se Doritos-prašni mozzarella palčki), se je veriga odločila, da preizkusi začinjeno različico, začinjeno s cayenne in črnim poprom. In sedaj so na voljo po vsej državi. Eric Hirschorn, vodja trženja podjetja Poslovna žica da mu je več kot četrtina testirancev prisegla z besedami: “To so začinjene kot f $ # *!” Ugotovil je tudi, da je bila ta reakcija idealna, saj je veriga hitre hrane dosegla popolno raven toplote – nekje med užitkom in OMFG. V redu, tako da BK hoče izrezati naše piškotke. Cool.

sliko

Po mnenju Hirschorn-a so novi Fiery Chicken Fries zasnovani tako, da pritegnejo “iskalcem toplote” v hamburgerji. “Želeli smo se prepričati, da so resnično dostavili ljudem, ki imajo radi začinjeno hrano,” je dejal. “Ideja je, da je tako začinjena, da bi vas lahko dejansko užalila.” Hočem reči, da je škatla na plamenu. In res je, da so ti piščančji ugrizi dobesedno najtoplejši menijski element, ki ga je ponujala veriga.

Ogrevalna vrečka z omejeno izdajo znaša 2,89 evra za devet paketov in bo na voljo na sodelujočih lokacijah po vsej državi vsaj mesec dni. Če želite ukrotiti toploto, prosite žar za žar, med gorčico, ranč ali sladko in kislo omako. Obstaja tudi bivolska omaka, toda to vam ne bo dobro, razen če se ne želite boriti z ognjem, pa tudi z več požara.

Sledite Delish naprej Instagram.