Če vaša jutranja rutina vključuje zagrabiti skodelico kave in narediti čudno pomišljaj za delo, niste sami. Presenetljivo 31 milijonov ljudi v ameriški prenočitvi zajtrk, ki je veljal za najpomembnejši obrok dneva od, tudi, za vedno. Ampak zdaj, zahvaljujoč mojstrom Einstein Bros Bagels, lahko pijete svojo kavo in jo pojedo.

Verjetno najbolj genialno ustvarjanje blagovne znamke Espresso Buzz Bagel ne samo da ima okus kave, temveč ga tudi injiciramo s 32 miligrami kofeina. To pomeni, da bi tri od teh dojenčkov potrebovalo, da vam dajo enako hitrost kot skodelico jave, vendar če bi radi zmanjšali odvisnost od kave, bi to lahko bila precej pametna alternativa.

Edina podrobnost, ki jo najdemo, je pojem pretvarjanja v sendvič za zajtrk. Oprosti, toda v kavici ne želim slanine in jajc. Daj mi krem ​​sir ali mi smrt! Če ste enako zaskrbljeni, kot smo poskusili enega od teh slabih fantov, poiščite najbližjo lokacijo na spletni strani blagovne znamke. Medtem pazite, da pijete svoj navadni ol ‘skodelica Joeja.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Pozdravite naše nove zgornje vreče – #EspressoBuzzBagel, #CherryChiaBagel in #SavoryParmBagel! Jam-pakirani z okusom in ugodnostmi, so Te Boosted Bagels neverjetno okusne in se dvigne nad povprečni zajtrk.

Objava, ki jo je delil Einstein Bros Bagels (@einsteinbros)

Sledite Delish naprej Instagram.