Poskus nemškega sladkarije, da bi bili del kraljeve poroke, so ljudem v slabšem okusu okužili. Super Dickmann je v soboto, na dan, ko je vojvoda in vojvodinja Sussexa povezal voz, objavil trenutno izbrisano fotografijo, v belo poročno obleko pa jo je oblečena s čokolado marshmallow. Glede na BBC, napis je glasil: “Kaj gledate? Ali ne bi želel biti tudi Meghan danes?”.

Zgoraj Schokokussa – ime, ki je bilo podarjeno risbi – so bile besede “ein schaum in weiß”, ki se ohlapno prevajajo v “peno v belem”. To je igra z besedno zvezo “vizija v beli barvi”, a mnogi kritizirajo čokoladice za “rasistični” oglas, ki hitro preidejo v razdelek o komentarjih, da bi se zmotil Super Dickmann.

Zdaj podjetje jedo svoje besede. Odgovor je bil objavljen v nit, preden je bil izbrisan. Bral je: “Veliko pomilost! Svet Super Dickmannov je barvit in raznolik in daleč od rasističnih misli.

Toda škoda je bila že storjena za veliko ljudi. Na opravičilo je odgovoril en komentator: “Patetična akcija, patetični odgovor. Upam, da bodo finančne posledice za vas”, poroča Daily Mail.

Tiskovni predstavnik Super Dickmann Bernd Roessler je povedal BBC družba ni dala dovolj razmišljanja na delovno mesto. Še ena predstavnica je oglasila “neumno in neprijetno”.

Sledite Delish naprej Instagram.