Pri družbi Delish, ideje o zgodbi in receptu včasih prihajajo iz sej možganov, vendar bolj verjetno, kot da ne izvirajo iz vsakdanjega življenja, kot je, kako poceni vino okusiti in preizkusiti meje oljčnega vrta brez konca testenine. Torej, ko se je urednik Lindsay Funston vrnil iz preskusne kuhinje in se pritožil nad neskladnostjo sladkarije, ki jo je uporabila za svoje videe Halloween (vključno s čudovitim Monster Munchom in sladkarskim sladoledom), smo se odločili, da bo nekdo potreboval preiskavo.

Odločil sem se, da bi izkopal 2,5-kilogramsko vrečko sladkarije, da bi videl, kako so bili zmešani kosi. Na moje presenečenje sem lahko napolnil kavelj na robu z zavitki.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Mogoče je Funston imel prav. Mogoče je kontrola kakovosti na teh stvareh izključena. Navsezadnje sem našel nekaj trendov.

Manjkajoče barve

Večina zmešanih koruznih bonbonov je manjkala bela ali rumena dna. Čeprav sem tudi našel nekatere, ki so bile povsem rumene in popolnoma oranžne, vendar več o tem kasneje.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Izginil sem

Nisem prepričana, ali so prišli iz stroja ali narobe narobe ali če so se zmečkali v vreči, vendar ne izgledajo podobno kot prave sladkarije (na sliki levo).

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Nesorazmerno

Ti deli se zelo težko poskušajo, vendar jih pravkar niso okrašeni. Nasploh.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Enobarvna

Ti nuggets so nekako ljubki in iskreno skoraj všeč, da najdete zvezdo na ovojni ovoj Tootsie Pop. Niso tako pogosti kot dvodelni kosi, vendar so bolj čudni in bolj zmedeni, da pridejo v stik.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Samo nasveti

To je težava, ki najbolj škodi sladkorni koruzi: prekinjena, napačna ali raztopljena. Kup, ki smo ga nabirali, je bil malo nadzorovan.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

FUBAR

To so povsem napačno oblikovane, potencialno stopljene, bits, ki smo jih presenečeni naredili pot v vrečo. Naredili so se za dober smeh vsaj.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Seveda nekateri izmed vas trdijo, da je to le še en razlog, da sovražite sladkarsko koruzo in da bi morali vse to izriniti od naših sramnih zabav in trik ali tretiranja. Toda drugi bodo rekli, “zakaj je to celo pomembno?” No, ko iščete lepo zabavno hrano ali ugotovite, kako natančno naredite sladkarije na koruzi, je resnično.

Sledite Delish naprej Instagram.