Zajetni oboževalci, večina živil, ki naj bi vžgala toploto, vas verjetno komaj fazirajo. Vas zabavajo Hot Cheetos, in morda tudi začinjene kremplje, vendar vam ne prinese občutkov, ki jih tako žudite. Jalapeños pa ima jalapeños takšno moč. In na srečo (ali nesrečno?) Za vaše okuse, Carl’s Jr. prinaša nazaj svoj hamburger, ki ga je dala v hamburger, El Diablo Thickburger, ki ga radi kličejo “The World’s Hottest Burger”.

Nazaj na meni od leta 2015, burger prihaja z narezanih jalapeño, jalapeño poppers, omaka s ranžiranim rankom iz habaneroja, sir s poprom, slanina in črni Angus patty, ki so vsi posejani med pecivo. Potujemo se samo razmišljam o tem, če pa med branjem to nagovarjaš in nasmehneš, potem je to za vas. Imejte v mislih, da se je ta hamburger pojavil na obeh Karlovih Jr. in Hardeejevih menijih, tokrat je šele nazaj v Carl’s Jr.’s. In ne čakajte, lahko omejite čas na sodelujočih lokacijah.

sliko

Carl’s Jr.

In če to ni bilo vroče dovolj novice, Carl’s Jr. ima tudi omejeno promocijo časa, kjer lahko dobite brezplačno 1/3 lb. Original Thickburger po nakupu darilne kartice za 25 $ na spletu, zdaj do 30. junija. Uh, rezultat.

Sledite Delish na Instagramu.