Starši učijo svoje otroke, naj ne igrajo s svojo hrano, ampak sina Carrie Underwood, Izaija, igra po svojih pravilih.

Narodna glasbena zvezda je v četrtek objavila, da ima njen triletni sin z možem Mike Fisher novo najljubšo igračo in je krompir. Ne, ne g. Dejanski krompir.

Oglejte si to objavo v Instagramu

S tem se je moj otrok igral že zadnjih 2 dni. Da, krompir je. Ja, ima druge prave igrače. Ja, vem, da je čudno.

Post je delil Carrie Underwood (@carrieunderwood) dne

“S tem se moj otrok igra zadnjih 2 dni,” je zapisal Underwood v Instagramu. “Da, to je krompir. Da, ima druge prave igrače. Da, vem, da je čudno.”

Na fotografiji je bil krompir, s katerim je na njej naslikal nasmešek, ki je bil nameščen znotraj krojače v obliki kroja. Veš, če krompir poskuša kopati?

V odseku komentarjev so ljubitelji Underwooda pripisovali malo Izaase Michael Fisherja za svojo ustvarjalnost. “Otroci so poenostavljeni, šele kažejo, da morajo svoje domišljije razširiti ne na njihove škatle za igrače. Prelepo je,” je zapisal en uporabnik. “Otroci imajo najlepšo in močno igračo: svojo domišljijo!” drugi je dejal.

In zdi se, da je Izaiina iznajdljivost v kuhinji potekala že nekaj mesecev. V času praznikov je Underwood delil fotografijo njenega sina, ki je poskrbel za božične piškotke in dejal, da je njegov najljubši del dodal zamrznitev.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Izdelali božične piškotke z malim človekom danes. Pravzaprav ne mislim, da sem kdaj pripravil božične piškote, to pa bo zagotovo nova tradicija v gospodinjstvu Fisher! Newsflash: Izaija ima radi mraz (šokantno)! ��

Post je delil Carrie Underwood (@carrieunderwood) dne

“Izdelali božični piškotki z malim človekom danes. Pravzaprav ne mislim, da sem kdaj pripravil božični piškotke, ampak to bo zagotovo nova tradicija v družini Fisher!” Underwood je dejal. “Newsflash: Izaija ima radi mraz (šokantno)!”

Podvodni mož se prepriča, da tudi Izaija raziskuje veliko na prostem. Igralec NHL je objavil fotografijo spodaj 3. junija sebe in Isaija, ki je imela nekaj časa za oče in sin, ki je igral lokostrelstvo z naslovom “Oči na tarči”.

Oglejte si to objavo v Instagramu

“Oči na tarči” #flingingsticks # pregovori22: 6

Objava, ki jo je delil Mike Fisher (@ mfisher1212)

Čas bo povedal, kateri hobiji je najbolj všeč Izaija.

Sledite Delish na Instagramu.