Carvel in Cinnabon bosta začela prenašati ta teden

Uradno vam nikoli več ni treba spraviti s kavča. Ta teden so Focus Brands, dobavitelj Carvel, Cinnabon in Pretty, ki je predstavil Treto Anne, napovedal, da bo začel izvajati dostavni servis od naslednjega tedna. Prav v času za Pumpkin Spice Cinnabon Rolls.

Cinnabon in Carvel, tako kot druge blagovne znamke, ki so to poletje prenehale dobavljati, vključno s Taco Bellom, 7-Eleven in celo McDonald’s-se združujejo z aplikacijo Postmates, ki temelji na dostavi v Kaliforniji, da bi storitev na 34 lokacijah v večjih mestih čez državo. Srečna področja so New York; Dallas; Austin, TX; Los Angeles; San Francisco; in Portland, OR.

Najboljši del: za dostavo ni nobenega minimuma, zato lahko v celoti naročite tisto cunjo, ki si jo želiš. Vendar pa je to ulov: ne glede na velikost vašega naročila, velja dodatna pristojbina od Postmatesa, ki se začne pri 5 $.

sliko

Prispevek iz Flickr / gr1fter

Čeprav objava obljublja prihod v manj kot eno uro, se sprašujemo, kako daleč prevrnjeni stožec Carvel-a ali ena od njegovih slavnih sladolednih piškotov bo dejansko uspela, preden bo postala žalosten bazen sladoledne juhe. In čeprav se mu uspelo ohraniti kul, kaj to pomeni za človeštvo? Ali bo naša prihodnost izgledala kot prizorišče Wall-E?