V današnjem dnevu in starosti pričakujemo veliko časa za prigrizek. Družbe bat za naslednjo razburljivo postavko, da bi na police, da ostanejo v teku. V letošnjem letu je bilo zagotovo nekaj prigriznih trenutkov, ki nas je ustavil tudi v naših skladbah, kot je Hidden Valley, ki spušča kokice z okusom rančev (FINALY) ali Oreo, ki je začel piškotek, ki je okusen kot dobesedna piña colada. Možnosti so neskončne, vendar se ne strinjamo. Zdaj, Cheez-To nam daje nekaj novega, da bi slepilo. Klasična blagovna znamka je ravnokar razvila sirast taco cracker, in to je v bistvu samo zabava za vaše tastebuds.

Po mnenju hrano blogger Junk Food Mama Cheez-It Grooves Loaded Cheesy Taco so zdaj na policah. Našli so krekerji na Meijerju.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Najnovejši Cheez It Grooves Loaded Cheesy Taco ����. Upoštevajte, da niso le Taco z okusom – to so Taco z vsemi okusi fiksinov. Škatla trdi, da lahko poskusite “hrustljavo koruzno lupino, začinjeno goveje meso, oster cheddarski sir, zeleno solato in čebulo”. (brez paradižnika ��) Ali živijo do degustacije kot polno natovorjen taco? Ne dobim zelene solate ali čebule, ampak okusite lupino, začinjeno goveje meso in sir. Ç Taco ljubitelji veselijo, ti bodo všeč. ���� owww … to bi bilo dobro poplavljeno v salsi ����. NAJDETE V MEIJERU. #meijer #meijerstores #cheezits #cheezit #cheezitgrooves #cheezitgroovesloadedcheesytaco #newesteditioncheezitgrooves #grooves #loadedchessytaco #taco #tacos #bigboldtacocrunch #tacoatyourfingertips #cheesefiesta #tastytacotakeover #bolderflavorbiggercrunch #kelloggs #kelloggscheezit #kelloggsales #flavorinthegrooves #groovycrackers #junkfood #crackers

Objava, ki jo je poslal JunkFoodMom (@junkfoodmom)

KUPI ZDAJ Cheez-It Grooves Taco Hrustljavi Cracker Chips $ 9.60; amazon.com

Instagrammer je poročal, da škatlica trdi, da lahko okusite vsak okus, ki ga običajno doživite, ko se ožariš po taco: “hrustljavo koruzno lupino, začinjeno goveje meso, oster cheddarski sir, zeleno solato in čebulo”.

Po poskusu nove prigrizke je Junk Food Mama zabeležila sodbo. “Torej živijo do degustacije kot polno nataknjeni taco? Ne dobim zelene solate ali čebule, ampak definiram okus lupino, začinjeno goveje meso in sir ���� ljubitelji Taco veseli – ti bodo všeč ti. ���� owww. ..je to bi bilo veliko v salsi, «so zapisali.

Torej, naslednjič, ko pride taco noč, se lahko varno za varno zamenjate guacamole in čipov za te tipe, in veste, da boste ljudje pripravljeni na pravo rešitev.

Sledite Delish na Instagramu.