Chipotle Burrito

Mexican Grill Chipotle

Chipotle strankam daje še en zadetek pri pridobivanju celotnega leta prostih burritov, in to je dogovor, ki ga morate verjetno poskusiti in izkoristiti ASAP.

Hitra priložnostna mehiška veriga hrane je letos ponovno prevzela svoj BOOrito posel, v katerem se restavracije lahko ustavijo v kostumu po 3 uri. na noč čarovnic, da kupite burrito, skledo, solato ali naročilo tacos za najmanj 3 dolarje. Ampak, če nameravate izkoristiti dogovor, verjetno ne boste edini, tako da bo verjetno vredno, da se bo velik s svojo kostum in se ne obleči v lenaven vstaj, ki ne dejansko izpolnjujejo pogoje za kostum. Če potrebujete nekaj navdiha, vas prosimo, da si ogledate ta seznam genialnih kostumov za hrano, ki bodo zagotovo ubili to noč čarovnic.

Vsakdo, ki v letošnjem letu ne namerava oblečiti (ali se sprehoditi v javno restavracijo, oblečeno v najbolj smešno kostum, ki ga lahko najdejo), ima priložnost, da lovijo še večji posel: saj je ena oseba, ki ji Chipotle ponuja leto brezplačnega burritos do. Vse, kar morate storiti za vstop v nagradne igre, je beseda “BOORITO” 888222 do 31. oktobra.

Očitno boste “tekmovali” z obremenitvijo drugih ljudi, vendar je vseeno vredno streljanja. Si lahko predstavljate denar, denar, ki ga boste prihranili v enem letu, če ne boste morali sami plačati Chipotla? Pomislite na to, koliko brikitov lahko dobite z guac.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.