To je majhno dejanje – samo nekaj sekund, razen če stroj za kreditne kartice zamrzne, – toda ko šest ljudi pred vami na Targetu vzame isto isto prekinitev, se ti sekundi zbirajo. To je neverjetna pol minute svojega življenja, ki ste ga vztrajno strmeli v darilni lističi in razkrivali, ali res potrebujete te tri kadi sladoleda Unicorn Magic. Zato se večji trgovci na drobno, kot sta znamka bullseye in Walmart, znebita prakse podpisa vašega potrdila ob nakupu.

Večina glavnih podjetij s kreditnimi karticami postopno opušča zahtevo, da izpisujete svoj podpis, da preverite, ali je resnično naročil vse te fantastične, sladoledne omejitve z omejeno izdajo (ali ne glede na vaše poškodbe). EMV čipi v karticah so naredili prakso manj potrebno, New York Times poroča, z enim predstavnikom Walmart, ki meni, da je “brez vrednosti”. MasterCard, Visa, American Express in Discover so vsi napovedali načrte za izločitev tega koraka v postopku nakupa, zato je smiselno,.

sliko
Willie B.Thomas / iStock

Za nakupe kreditnih kartic se ne boste morali prijaviti na Target, toda Business Insider poroča, da lahko traja nekaj časa, da se spremeni v trgovino z mamami in popami. Plačilne družbe ShopKeep in Square so povedali, da nimajo takojšnjih načrtov za spremembo svojih sistemov, da bi prekinili ta korak.

Težko je povedati, koliko vpliva, ki ga ima na koncu pri čakanju na checkoutu, čeprav bi se moralo obriti z nekaj prepletenimi sekundami. Dokler se ljudje pred vami ne zmešajo, kot je kreditna kartica stroj zvoni na njih, da odstranite svojo kartico.

Sledite Delish naprej Instagram.