Blender

sliko

Cilj

Skromni mešalnik lahko naredi veliko več, kot da se pripravi. Pravzaprav je to precej pomožna pomoč za zahvalni dan: lahko pire juho, premeša brusnično omako in napolni srednjo pito.

KUPITE ZDAJ: Ninja Professional Blender, 80 evrov; Target.com

Toaster Pečica

sliko

Cilj

Ko je v vaši pečici ves dan velikanski ptič, je pult eden dober način za pečenje pite in stranic. Ta ima celo dva pladnja, tako da lahko delate dvojno.

KUPITE ZDAJ: Oster Extra Large Digital Countertop Pečica, 100 USD; Target.com

Počasi kuhalnik

sliko

Cilj

Če obi? Ajno peljete na ob? Utek na vecerjo za zahvalni dan, ste verjetno tudi tisti, ki skrbi za hranjenje hrane v krilu, da se ne razlije. Ta Crock-Pot ima posnetke, ki pritrjujejo pokrov na podnožje, tako da ga lahko nastavite na tla – in ne tvegate življenja in okončin na poti do babinske hiše.

KUPITE ZDAJ: Crock-Pot Programmable Cook & Carry Slow Cooker, 50 evrov; Target.com

Hranilnik

sliko

Cilj

Prepričljivo je, da 50 odstotkov Američanov drži za zastarele predelovalce hrane, ki so bile nadarjene za poroko, ki se je zgodila pred 20 leti. Prodaja je odličen izgovor za nadgradnjo.

KUPITE ZDAJ: kuhinjski procesor Cuisinart, 100 evrov; Target.com

Gretje Bife

sliko

Cilj

Ogrevalne pladnje imajo prostor zunaj hotelskih zajtrkovalnic in med počitnicami. Ta ima tri ločene predelke, ki jih predvidevamo za prelivanje s polnjenjem in stranicami.

KUPITE ZDAJ: Oster trojno ogrevanje pladenj bife, 30 $; Target.com

Vafelj Maker

sliko

Cilj

Preostali sendviči so okusni – vendar preveliki. Oglejte si svoje hišne goste z vagano polnjenjem, in vas bodo spominjali kot hostesa z največjo.

KUPITE ZDAJ: Hamilton Beach Belgian Waffle Maker, 50 $; Target.com

Stojalo za mešanje

sliko

Cilj

Na svetu ni pekla, ki to ne bi želel med piti. Ker je tako dolgo, lahko ročno vlečete meringue, preden se odpovete trdim vrhom.

KUPITE ZDAJ: KitchenAid Tilt-Head Stand Mixer, 350 $; Target.com

Espresso Maker

sliko

Cilj

Dve besedi: Črni petek.

KUPITE ZDAJ: Nespresso Pixie Espresso stroj, 230 $; Target.com