Že dolgo, preden so zoolle postali stvar, je bilo squash škatlice. To je nizka-carb testenina, ki nam jo daje v polni obliki – vse, kar počnete, je pečenje, rezanje in zajemanje in pripravljeno jesti. Zdaj, Costco naredi en korak lažje nositi na veliki oli “skledo zdravih rezancev z vnaprej pakiranimi škatlami škampov skvoša.

Podjetje Costco je na spletnem mestu @AddictedToKeto poudarilo, da je škatla na voljo na približno 100 lokacijah v regijah Los Angeles in Bay Area. Uprava je bila negotova, če bi druge regije načrtovale, da bodo nosile postavko, vendar je račun Instagrama na voljo na Havajih, zato obstaja upanje.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Whoa guys .. squash v škatli v Costco! Tako sem vesel, da skušajo na keto vlaku stati nekaj osnovnih Keto. Morajo nositi Keto prijazno sladilo, kot Swerve, in bodo mi na enem mestu! ������������ #ketocostco #costcofinds

Objava, ki jo je delil Lazy Keto (@addictedtoketo)

Vsako pakiranje ima približno 28 unč rezancev, kar ustreza približno sedem porcij. Cena se lahko razlikuje, vendar je bila na Havajih navedena na $ 4,99 na funt. Nakupovalci L.A., boste želeli premakniti: Po Costco-u je rotacijska postavka nastavljena samo, da ostane v trgovinah še pet tednov.

Potrebuješ nekaj opraviti s svojo novo embalažo s škatlico? Preizkusite te piščančje gnezde iz škampov!

Sledite Delish naprej Instagram.