Pozabite, kaj ste slišali o trendovskih kozarcih za zrnje – to je vse, kar ste vsi jedli na kosilu, je v tem mesecu prišel do južne preobrazbe, ki ga je dobil Cracker Barrel.

Restavracija je začela trije južno skledo 19. marca, in tam ni nobenega kala na vidiku. Namesto tega te skodelice uporabljajo klasične sestavine navzdol doma, kot so kruh, ocvrt piščanec in pimento sir. Kot pri vsakem novem izdelku je bilo pred desetimi kombinacijami preizkušeno, preden so se odločili za tri, je v Delishu povedal podpredsednik kulinarične in menijske strategije Cammie Spillyards-Schaefer, Fried Chicken Benedict Bowl pa je bil priljubljen v množici.

Igranje s tradicionalnimi jajci Benedict se ocvrta piščančja jed z žlahtnim pinjencem namesto angleškega mafina začne z dodanimi dvema preprostim jajčkom, hrustljavim ocvrtim piščancem in omako s pimento sira. Oh, in služi se čez papriko in rdečo kožo. Sirna omaka je nova v Cracker Barrelu in Spillyards-Schaefer pravi, da je bogata kremna omaka ena od njenih priljubljenih stvari v meniju.

Obstaja tudi Ham in Maple Bacon Bowl, ki meša šunko in slanino s sladko javorjevim džemom, papriko in rdečo kožo, šampinjom in sirom. Očitno je, da je služil tudi s keksom, maslom in konzervami.

sliko

Prispevek Cracker Barrel

Tretja in zadnja nova skleda vsebujeta dva južna sponka: zeleni paradižnik in pesek, ki sta tudi novi dodatki v meniju Cracker Barrel. Klobase, Grits torte in zeleni paradižnik Gravy Bowl slojev jajca, sir, klobase za klobase, globoko ocvrti pimento sir griz pecivo in zeleni paradižnik omako. Če bi karkoli naredilo severno glavo južno od črte Mason-Dixon ASAP, je to kombinacija.

sliko

Prispevek Cracker Barrel

Verjetno ne boste morali potovati daleč za eno od teh, čeprav. Južne sklede bodo na voljo na vseh lokacijah Cracker Barrel od 19. marca do 6. maja in stanejo po 8,99 evra. Če gredo po 9. aprilu, boste lahko naročili tudi novo linijo kave Cracker Barrel, ki vključuje aromatizirane lattes in mochas (tradicionalno prodajajo samo navadno kavo!).

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.