8. Čas Zamrzovalec nas ni uspel

sliko

Candace Braun Davison

Nocoj, preden je Kim Tranell prišel, da nam pokaže, kako skicirati obraz Taylor Swift z maslom, smo pečeni in zamrznili dve kolački, nato pa jih zataknili v zamrzovalniku, da bi bili lažje delati naslednji dan. Malo smo vedeli, da je steklenica čokoladne omake sprala puščanje, ki je povzročila, da se kaplja po celotni sladici.

Mi smo nenehno z veseljem imam na zalogi rezervno torto, toda nikoli več, kot na ta dan.

7. Čas, ki smo ga dobili nestrpni

sliko

Joanna Saltz

Ko smo prvič preizkusili kombinacije topov za to zaokroževanje zabavnih načinov za prevažanje karamelnih jabolk, smo dobili malo prevelike in začele valjati jabolka v škrobi, torti in piškoti, drugi pa so jih potopili v vrelo karamelno omako.

Učna ura: dajte karamelni omaki nekaj minut, da se ohladi, preden se potaplja, tako da ni tako tekoče kot voda, in se držite lažjih prelivov. (Pop-Tart koščke zdrsnilo desno, krušeni pecivo je zaljubljen.)

6. Čas, za katerega smo se prepričali, da je umetnostno-kul

sliko

Candace Braun Davison

Zavidam o latte umetnosti, ki je povsod na Instagramu (resno, Elsa ?!), smo naročili skodelico za uživanje in seveda objavo. Toda končni rezultat se je končal in je bil videti preveč faličen, da bi ga delil. Do zdaj.

5. Čas, ki se je našega deserta spremenil v lupino

sliko

Candace Braun Davison

Letos smo bili veliki oboževalci dessertov, vendar to ne pomeni, da vsak, ki ga naredimo, postane nesmrten na Delishu. Všeč mi je ta karamelni jabolčni sira. Za to je imelo toliko stvari, vendar nihče ni mogel priti mimo teksture, podobne kravjemu siru.

4. Čas, ki smo ga praznovali Prince George’s Birthday

princ George Cake Fail

Alyssa Fiorentino

Kdo bi si mislil, da obstaja velika razlika med gledanjem umetnika iz umetnega masla iz torte in dejansko sami ?! Oh čakaj, vsi? Hmm.

Moral sem zamuditi to obvestilo, ko sem se navdušeno prostovoljno predstavil, da bi princ George prišel v glazuro v čast rojstnega dne kraljevega malčka. In zaokrožil ustvarjanje spot-na Andy Richter / mladi John McCain / neodobravanje dedka torto.

3. Čas, ki smo ga v bistvu naredili na palici

sliko

Joanna Saltz

Blueberry Cheesecake Popsicles je zvenel kot najbolj osvežujoče-še-dekadentno zdravljenje za začetek poletja. Škoda, da so prišli iz zamrzovalnika po 14 urah, saj si izgledal kot želatinasta igračka Nickelodeon iz 90-ih.

K sreči, teh sedmih Dixie-Cup pops v bistvu nepremagljiv.

2. Čas smo izumili “Čokoladni kondom”

sliko

Candace Braun Davison

Če predolgo pustite zamrznjene banane, ki jih pokrijejo s čokolado, banane postanejo slimaste in se zdrsnejo iz čokoladne lupine, zato enega mimoidočca popijejo v našo preskusno kuhinjo in vprašajo: “Hej, ali je to kondom za čokolado?” Um, ne. Samo … ne.

1. Čas smo ustvarili Cookie … Monster

sliko

Candace Braun Davison

Kdo ne bi želel jesti sladoled iz čokoladne posode za čokolado ?! Videli smo slike teh čudovitih skled, izdelanih iz pokritih skodelic obrnjenih pločevinke s čokoladnim piškotkom – po vsem Pinterestu in po tem, ko smo ga poskusili sami, je vse, kar lahko rečemo, ga privezal.