Naslednjič, ko ste v Disneylandu, ki se želijo ohladiti z osvežujočim zdravljenjem, bi morala biti vaša prva postaja nova trgovina s sladkarijami vzdolž Pixar Pierja. Bing Bong’s Sweet Stuff navdihuje čudovit imaginarni prijatelj Znotraj navzven. Trgovina prodaja sladkarije, srčkan Pixar merchandise, in kar je najpomembnejše – Memory Refreshers, barvite zamrznjene pijače v različnih okusih. Rainbow Unicorn Memory Osvežilec (kako sladek je to ime!) Je plasti mavrične sulice, ki je narejena z mavričnimi nerdsami, in LOOK HOW PRETTY IT IS.

Oglejte si to objavo v Instagramu

ta pijača je: Rainbow Unicorn #dca #californiaadventure #bingbong #bingbongssweetstuff #pixarpier #pixarfest #insideout

Objava, ki jo je delil alyssa �� (@disneylandaily)

Oglejte si to objavo v Instagramu

Bing Bong’s je naša najljubša trgovina! Tako smo bili navdušeni, da smo se včeraj obiskali na obisku. To je osvežilec pomnilnika Rainbow Unicorn – vse slushe okuse, prepletene s kremo Nerds na vrhu!

Objava, ki jo delita Michelle & Elijah (@ funny)

Oglejte si to objavo v Instagramu

Bing Bong’s Sweet Stuff je zdaj odprt! Obstajajo ton cute sladkarije in blaga! Imajo tudi slushy pijače, imenovane Memory Refreshers! Ta je mavrični unicorn. Ima češnje, grozdje, modro malino, apno in pomešane rumene okuse, na vrhu pa so mavrični pajac! To je bilo okusno (še zelo sladko) in ne morem čakati, da poskusim več okusov! · #Disneylandfood_ #disneylandfood #foodsofdisneyland #foodsofdisney #eatdisneyland #disneyeats #disneyfood @disneyeats #DisneyFoodBlog @disneyfoodblog #disneyhungry #diningindisney # socaldisneylandapunite2 # abc7eyewitness #disneyland #disneytreats #disneylandhd #disneyblog #disneytravel #passholdersquad #dca #californiaadventure #pixarpier #bingbongssweetstuff # bingbong #insideout #memoryrefresher #rainbowunicorn

Objava, ki jo deli Disneyland Food (@disneylandfood_)

Po Disney Food Blogu, Rainbow Unicorn je kombinacija več slushie okusov: Mellow Yellow, Hi-C Lim in Blue Malina, grozdja in Cherry Fanta. Presoja? “Okus je tako barvit in sladek, kot izgleda.” Očitno je tudi zelo prijazno, kar ni presenetljivo z vsemi različnimi okusi skupaj!

Oglejte si to objavo v Instagramu

Uradno sem si nekaj zamislil in tega še nisem vedel, dokler nisem vstopil v #BingBongsSweetStuff danes, da bi dobil …. SPOMINSKI POVRATNIK !!! #IHadAMoment #IEmbarrassedMyselfLol #ItWasMagical #MemoryRefresher #MemoryRefreshers #ICameUpWithTheName #StillEmbarrassingMyselfLOL

Objava, ki jo je delila Elizabeth Ann (@beththinks_pics)

Če vas Rainbow Unicorn zanima, obstaja veliko drugih okusov za osveževanje spomina, ki jih lahko izbirate. Na Disney Food Blogu, Slow Burn združuje Fanta Cherry & Mellow Yellow slush, s črpalko Habanero Lime Syrup. Slow Burn je na vrhu z “mango popping biserov.”

Gloomy Blues je narejen iz modrega rumenjaka Fanta in biserov iz borovnice.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Sadness Mračna blues slushie feat Blue Blue Raspberry Slush z Blueberry Popping Pearls & Sadness Cake Pop iz sladke stvari Bing Bong’s na Pierar Pier �� | �� @ princepogiatdisney • #bingbongssweetstuff #bingbong #pixarpier #pixar #insideout #sadness #gloomyblues #slushie #blueraspberry #blueberry #pearls #cakepops #emotions #disneyland #disneycaliforniaadventure #disneyfood #disneyeats #foodie #foodporn #foodblogger #disney_foodie_

Objava, ki jo je delil Disney FOODIE ���� (@disney_foodie_)

Druge okuse vključujejo Sunshine v pokal, Imaginary Pal, Slow Burn, I Can not Even in AXiously Delicious. Ne vem, kako bi lahko izbrali enega … predlagam, da gremo v skupino, tako da lahko poskusite okus vsakega (in dobite resnično barvit gram).

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, amazon.ca