Pixar Fest se je začel 13. aprila v Kaliforniji v Disneyland Resortu, kar je prineslo več deset novih prigrizkov in spominkov, ki so jih navdihnili klasični filmi, kot so Svet igrač, Iskanje Nema in Monsters Inc., samo ime nekaj. Toda med tujimi čevlji za spominke, koruznimi tortami in limoni Dole Whips, najslabši Pixarjevi predmeti, zabeleženi v Disneylandu, morajo biti ti popki, ki jih navdihujejo Nemo in Baby Dory.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Samo plavajte, samo plavajte … ���� Nemo & Baby Dory Cake Pops so bili izdani za Pixar Fest. Super čudovito, toda samo sedim tukaj in čakam na junij, da bom dobil roke na Wall-E, popevke za torte Up & Toy Story, ki naj bi bile sproščene. �� Poiščite te torte na Pooh Corner in Candy Palace v Disneylandu, Trolley Treats v DCA in Marceline slaščice v DTD. ������. . @disneyland #pixarfest #pixarfestfood #pixar #disneytreats #disneysnacks #findingnemo #findingdory #babydory #nemo #cakepops

Objava je delila Kristen Mattern (@firstcomesdisney)

Verzija Nemo je čokoladna torta pop poprkana v beli čokoladi, prekrita v oranžnem sladkorju in okrašena s sladkimi čokoladami in kisli pasovi.

Torta Baby Dory pop je čokoladna torta na notranji strani, ki je potopljena v belo čokolado, prevlečena z modrim sladkorjem in okrašena z belo in temno čokolado ter kisli pasovi.

Na voljo v Pooh Cornerju v Critter Countryu, se na trgu Nemo in Baby Dory prodajajo poleg nekaj drugih Pixar tematskih posnetkov, vključno s poperji iz Pixar Ball in sokovi iz grozdja soda, ki jih navdihuje film Up.

Grozdje Soda Cake Pops

Disney

Tudi popki za torto niso edina tema, ki je na temo Nemo, tudi na Pixar Festu. Lahko tudi pobereš jabolka Nemo in Dory v slaščičarstvu Marceline v okrožju Downtown Disney, kar pomeni, da vam ni treba plačati vhodnih stroškov parkov, da uživate v teh prigrizkih.

Nemo and Dory Candy Apples

Disney

Oboje Iskanje Nema Candy jabolka izdelujejo iz jabolk Granny Smith, namočene v karamel in čokolado, ki so nato okrašeni z modrim ali pomarančnim sladkorjem, marmelade in še več čokolade (YUM!).

The Iskanje Nema torte in jabolka bodo na voljo za celotno trajanje Pixar Festa, ki poteka do 3. septembra.

Sledite Delish na Instagramu.