Značilno je, da cerkve ne povezujemo s stvarmi, kot so npr. Alkohol. Pastor Chris VanHall iz cerkve Cerkve za širšo skupnost se sicer razlikuje. NBC Bay Area poroča, da sta Chris in njegova župnija vsako nedeljo v hrani, skupaj s pivnimi pipami.

Cerkev Cerkve s širšim namenom je že pet let opravljala storitve v Santa Cruzu v Kaliforniji, vendar se je odločila za prodajo stavbe. Pastor Chris je povedal NBC, “Za nas je cerkev skupnost in gibanje. To ni opeka in malta.” Pri iskanju nove lokacije so našli hrano s pivnimi pipami.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Pridružite se nam za Faith on Tap na baru @scfoodlounge! Govorili bomo o veri, ljubezni in skupnosti!

Post, ki ga deli večji namen (@ gpccsantacruz)

Chris pravi: “V Bibliji ni ničesar, kar pravi, da ne morete piti na odgovoren način.” Preach, Chris, pridigaj (dobesedno). Sedaj, vsako nedeljo, župljani pišujo pivo, ko berijo svoje biblijske verze, v skladu s NBC.

Chris je povedal NBC da vsi odgovorno pijejo, imajo pivo ali kozarec vina v prijetnem vzdušju s progresivno prevzamejo teologijo in vključujejo pogovore.

Prostor, v katerem so zdaj, je začasna lokacija, medtem ko Chris pretvori knjigarno v center v pivovarno, ki bo ob nedeljah pred odprtjem javnosti, NBC poročila. “Ne želimo nikomur izkupičiti, ne želimo imeti tega stolpa in reči” v redu “, in bum dobiš cerkveno službo,” je dejal Chris. NBC.

sliko

Cerkev s širšim namenom

Za dokončanje Pivovarne za večje namene bo trajalo približno eno leto, Chris pravi, da imajo člani lahko eno ali dve pivi. “Pravzaprav, če imata dve moji pridigi vedno boljši.”

V skladu s spletno stranjo podjetja Greater Purpose Brewing Company bo 30 odstotkov 60 odstotkov dobička pivovarne namenilo dobrodelnim organizacijam, vključno z načrtovano starševstvo, Projektom brezdomnega vrta, Centrom za raznolikost in Save Our Shores.

Med tednom bo Greater Purpose služil v južnem stilu udobno hrano z veganskimi in vegetarijanskimi možnostmi. Spletna stran ugotavlja, da bo restavracija odprta za vse “vero / brez vere, spola, spolnosti in etnične rasne identitete”, prav tako kot njihova cerkev.

Mislim, da je pastor Chris na kaj tukaj! Vročanje piva v cerkvi bi pritegnilo popolnoma novo demografsko osebje in zdi se, da bo njegov koncept spodbudil velik občutek skupnosti. Želijo videti, ali drugi kraji čaščenja sledijo njegovemu vodstvu!

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, booksamillion.com