Če želite preizkusiti nove okuse Baskin-Robbinsa, se ne obrnite v trgovino za nahrbtnike. Najnovejši trio okusov sladoleda v okusih prodajajo samo v trgovinah z živili, se pridružijo priljubljenim Baskinu, kot so Mint Chocolate Chip in Jamoca Almond Fudge v zamrzovalnem hodniku.

Medtem ko vas lokacija lahko vrže v zanko, okuse verjetno izgledajo znane, še posebej, če ste ljubitelj Baskinove sestrske blagovne znamke, Dunkin ‘Donuts. Okusi, ki jih navdaja kava, so pri Dunkinih lattes nagrajeni s tremi možnostmi, od katerih se vse začne s kavnim sladoledom.

Obstaja klasika, primerna za puščavo kave: sladoled z vonjem kave Dunkin ‘Donuts. Tako kot drugi, je v paketu 14 unč (nekoliko manj kot pint, FYI). Francoski sladoled iz vanilije kave vrti DD kavo in francoske sladolede iz vanilije skupaj, za ljubitelje moke pa Chip Chocolate Chip.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Baskin Robbins Dunkin ‘Donuts Ice Cream Pints! Na voljo v kavi, čokoladnem čipu in francoski Vanilli kavi! Najdeno v: Safeway �� #thejunkfoodaisle www.thejunkfoodaisle.com

Objava, ki jo je dala TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle)

Kuharji in znanstveniki iz sladoleda in kavarn, ki so del Dunkinovih blagovnih znamk, so sodelovali pri novih okusih. Blagovne znamke so v preteklosti že navdihnile navdih, tako kot z Boston Cream Pie okusom Baskin-Robbinsa, ki so ga izdali ta mesec in navdihnili tako znani pite kot eden najbolj priljubljenih krofov Dunkin, Boston Cream. Leta 2015 so trgovine Baskin-Robbins za omejen čas prodale okus Dunkin ‘Donuts Coffee’ n Donut.

Najdražje sladoled Dunkin’-meets-Baskin najdete pri večini glavnih trgovcev na drobno, vključno z Food Lion, Safeway, Fred Meyer, Publix in Ralphs. Te pomladi in poletja se bodo iztekle, zato si oči očistite in nekaj prostora v zamrzovalniku.

Sledite Delish naprej Instagram.