Ko Dunkin ‘Donuts napoveduje načrte za odstranitev “Donuts” iz svojega imena, podjetje zdaj razkriva, da se je začelo zniževati na dejanske krofe.

“Zmanjšali smo količino krompirjeve sorte in takoj vidimo dviganje na teh trgih,” je povedal Dunkin Donuts, ameriški predsednik Združenih držav in Kanada David Hoffmann. Novice narodnih restavracij. Hoffman je dejal, da je bila odločitev o zmanjšanju velikosti menija s 30 okusov na 18 izvedena, da bi podjetje našlo svoj “donut mojo”. Še nobena beseda, ali je ta mojo v notranjosti Bostonske smetane ali žele napolnjenega krofa.

Dunkin' Donuts glazed doughnuts.

Klasične glazirane krofe Dunkin ‘Donuts.

Cutback trenutno poteka le na testnih lokacijah na 1.000 trgovin po vsej državi, je dejal predstavnik Delish.com.

“Testna mesta bodo ponudila najmanj 18 ključnih krofov, ki bodo lahko razširili na podlagi povratnih informacij potrošnikov in regionalnih preferenc,” je dejal predstavnik. “Menimo, da bo ta pristop zagotovil bolj dosledno izkušnjo od shranjevanja do shranjevanja in v nekaterih primerih dejansko povečal tako raznovrstnost kot tudi količino krofov, ki so na voljo našim gostom. Rezultate testa bomo ocenili, preden se odločimo o možno nacionalno uvajanje. “

Nekatere trgovine bodo ponudile 24 sort, namesto 18, Triler poročila. Dunkin ‘Donuts ni navedel, s kakšnimi okusi so se odločili izrezati iz menijev. Kava veriga ni edina restavracija, ki bi zmanjšala nekatere svoje predmete. Chili je pred kratkim zmanjšal okoli 40 odstotkov svojega menija, da bi povečal prodajo in izkušnje s strankami.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.