Dunkinovi krofi vedo, da imamo radi dober kruh s sladkimi sladicami. Torej, samo nekaj tednov po vrnitvi neverjetno dekadentno, vendar upravičeno odvečno, Chocolate Brownie Donut, se je podjetje New England, ki se je odločilo, da se znova zaplete z našo prehrano. Sedaj razkrije s’mores krof.

sliko

Dunkin Donuts

Blagovna znamka daje klasični logotip ogromno nadgradnjo, polnila je krompirjevo kruh s polnjenjem z barvilom, nato pa jo prelivala s Hersheyjevo čokolado, krešami Kreham in miniaturnimi marmeladami. (Zamislite si pečenje, ki je na taborišču, a ti cimetovi zvitki.) Uživanje je v skladu z Dunkinovo nedavno dodano, s’mores ledeno kavo.

To ni edino novo krof v meniju roza in oranžne kavne verige. Trend Cronuta je morda že večina ljudi prešel v krušno pečico, vendar se blagovna znamka drži s hlebno hibridno hrano. Že več let prodaja krušno krofko, vendar je pred kratkim dodal čokoladno modro različico jagod. (Na krofu je na vrhu> jabolčni pireji in čokoladne črte

sliko

Dunkin Donuts

Obe krofi bodo v ponedeljek, 3. julija, na voljo v trgovinah, prav tako v času, da bi proslavili rojstni dan Amerike. Tudi ta dan bo blagovna znamka ponudila strm popust na jajčni in sirni Wake-Up Wraps, ki prodajajo dva za 2 USD vsak dan do 27. avgusta..

Sledite Delish na Instagramu.